"Селтак" е манталитет а не произход,и Тарзан е бил по произход граф ама е израсъл с маймуните
Burner_inc написа:Ами колега, като не помагат приказки има и друди методи без да чупиш на хората колите скришно и потайно. Виж например супер готините фарове на пасата ти и се замисли колко време и мерак си вложил да ги направиш и някой им набие по един чук как ще се почувстваш? Нищо, че са неудошевени предмети ще ти е супер криво предполагам, а и ще загубиш средства, което също не е гот

Колега аз по принцип следвам правилото:Не причинявай това което не би ти било приятно някой друг да ти го причини.
Така съм в шофирането,така съм и в живота!
Бях направил забележка на един пилкйо,който насъскваше питбулчето си срещу едно малко коте което беше настъпил с крак зада не бяга.След два дни заварих по колата кални стъпки от куче по предната врата,калника и малко по капака(съответно отдолу дълбоко надран лака)....Веднага направих връзка,а и комший го бяха видяли кой е отговорен.Спокойно можех да пусна моя стаф да "прекрои" кожухчето на питбула

но кучето няма вина,затова си "поговорих" със собственика.
А Хулигана го е написал какво се е случило когато жената се е опитала да се разбере със тея идиоти по цивилизован начин.Както Хан Крум е казал преди повече от хиляда години: „Като не щеш мира - на ти секира"
Затова да ги вътри 2-3 джама и ще се научат как да се държат във градо

Аз съм софянец и имам много приятели от провинцията но мразя надути селяни дошли в София...и не толерирам тази съпричастност която изпитват някои от по горе писалите колеги.Защото той дошъл в родния ми град и аз трябва да се съобразявам с неговат простотия.....Е няма как да стане!!!
Защото аз ако отида в неговия град,едва ли някой ще ми пусне фандък...предполагам повечето знаете по провинцията как се отнасят месните към някой пришалец.
Затова Хулигане предлагам ти съвсем искренно- една съчма=150-160причини(лева) да се замисли следващия път кака да паркира
Вместо да прибягваш до разправия тип "кръчмарски бой" това е чистото и ясно послание.