vw_golf_4_tdi написа:е не си коректен. драйверите на почти всяко устройство се поддържат по подразбиране. за разлика от windows, където трябва да имаш дискове. да има шанс да се налага инсталиране на дравер или промяна в настройки за да тръгне, но има доста информация в интернет как става.
настолните компютри тръгват с абс. всичко работещо освен евтините китайски web камери.
ето ти един нормален десктоп на КДЕ:
http://lordofdeath.net/public/snapshot1.png аи програмите се инсталират от графичен интерфейс, по доста културен начин, без да сваляш файлове, да поставяш отметки, Next и т.н.
Колега,десктоп-а ти не изглежда по различен от Win7...
Има много писано във нета,че linux-a е много по-защитена,но има такива дето тръбят,че за нищо не става ...
Забравих да допълня,че на лаптоп съм работил(щайгата като беше на РЕМОНТ), който беше на Win7 (sony corp.) и държа да отбележа,че по нищо,ама по абсолютно нищо не се различава от Vista,иска ми се да повярвам в това,че няма да има еror-и и сини екранчета с много бели надписи,като пробвам да вкл. компа....
Ще пробвам Linux-a скоро,но за да съм по сигурен,ще взема вкъщи и някое приятелче,което на сън ги прави тия работи ...
Ще пиша отново,а през това време пак ще поглеждам темата...
Благодаря на всички отзовали се!