Обадих се в Поршебг да попитам и там ми казаха, че те не са правили такива "ремонти" и после ме прехвърлиха към отдел резервни части да попитам.
Оттам ми обясниха, че в официален сервиз на дали някой би се навил да направи това нещо, защото те си идвали така стандартно, според рамата, нямало ги - задна седалка с възможност за товарене на ски или не, ами не знам си какво там и обяснява. Но каза, че би трябвало да има тази възможност и за комби... В интерес на истината, не виждам нещо да пречи, а за това нали си плащаш

Продават отделно само обкова около дупката, струва 25лв и вървял с чувалче за ски заедно. Но явно трябва да се поразпита някъде, където претапецират седалки - дали може да се направи такава интервенция...
Другото, което си мислех и не съм сигурен, е че като падне подлакътника е хубаво да има още нещо като преградка, да не зейва директно дупка към багажника... Не съм питал има ли/продават ли такава част, пък и не се сещам как е точно на коли с такава дупка...
Това за сега, някой ако има опит или разбере къде могат да направат такава интервенция, да пише.....