Здравейте, колеги!
Бие наляво, потропва отдясно и постоянно изключва АБС. + всичко май е разхлабен хидравличния ремък, щото като въртя намясто ми трепери и затруднява кормилото. Кат ускорявам кормилото се врътва лекичко наляво, като не ускорявам се оправя...
Според ваз има ли мъзможна връзка между тези проблеми? Появиха се отсторо всичките. Само АБС се изключваше и преди но веднъж годишно...
Комплексен проблем на ГТИ3 115 96г.
- M-I-T-A-K-A
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Комплексен проблем на ГТИ3 115 96г.
Имаш според мен нещо разбиро отдясно!Шарнир накрайник и като ускоряваш от него почва и да дърпа ,понеже се изменя сходимоста на колата
То по тези така наречени улици това е неизбежно

То по тези така наречени улици това е неизбежно

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Понеже го прави леко дали ще е проблем ако го барна след месец два примерно. Мисълта ми е то понякога се и губи, затова ме съмнява да е проблем, който не търпи отлагане. В момента съм в малко финансово кът, а и сесия...
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Ами аз карах с откъснат изцяло десен тампон и все се мотаех ад си го оправя около 10 000км...не е готино,понеже колата е нестабилна и разбива малко по малко и останалите неща ама...не е фатално.Най-добре иди някъде да ти кажат какво е,за да може да знаеш до колко е страшно и какво ще ти струва за в бъдеще и да си прецениш дали е добре да я караш или не.
- M-I-T-A-K-A
- Автомобил:
- Двигател:
Никой неможе да ти каже колко е страшно и колко не 
По принцип аз знам че е страшно при маневра да се измъкне ,шарнир ама тва е в изключителни случаи след мноооого тропане и много отлагане ,но може и да е някой тампон по носача,но все пак невидяна работа
Иди да я видят и да си наясно какво е поне,това е моя съвет
а тези части неса кой знае колко скъпи,ама всеки си знае дереджето все пак!

По принцип аз знам че е страшно при маневра да се измъкне ,шарнир ама тва е в изключителни случаи след мноооого тропане и много отлагане ,но може и да е някой тампон по носача,но все пак невидяна работа

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Да, ясно ми е това, колеги. Мисълт ами беше ако има някоя част, която се знае, че тропне ли трябва да се оправя непременно. Както и да е, получих нужните отговори. Благодаря 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”