тук в испания, собственика на колата обира пешкира((специално ако не спреш и слу4айно не те настигнат и не те спрат, (дане говорим 4е в целия свят е отживелица тва полицаи да седят така на пост и да те дебнат понеже това е то4но така))

няма зна4ение дали е на по4ивка в тенерифе или с жена си в белфаст!
аз не ща да се хваля, ам досега да 4укна на дръвце за малкото ми годинки като шофиор(7), имах възможноста да изпитам тоя адреналин да не спра на стоп палка 2 пъти...след това съм спал с отворени о4и да не дойдат у нас... ам така като гледам на никой не му се занимава да те търси след това.тъй като ве4е казах малко са тези дето ще си приберат бомагите и ще тръгнат да те преследват по пътищата и по нощите,най малкото е,4е нещата трябва да се опровергаят и да има доказателства те 2ма 4е са те видели да не спираш и от твоя страна колко хора можеш да измъкнеш 4е си бил с тях в този момент и 4е колата ти изобщо не е стъпвала на мястото където са се хранели господата полицаи.
Всеки който посяга на собствената ми кола,била тя в движение или не, посяга на моето собствено здраве,сигурност и нервна система и ще си понесе последствията както си му е реда. бил той и Папата