Локални сбирки в Пловдив- АРХИВ

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
pro
Автомобил:
Двигател:

Re: Пловдив - локални сбирки /всеки четвъртък 19.00 ч./

Мнениеот pro » Сря 26 яну 2011 0:54

benzino написа:
pro написа:аз затова неспирам като карам мотора death минаваш през тях с по 150 и никои не си прави труда да ти пусне палка ..... защо ли scare

Чувал съм, че някои ги замерват с палката, ако не спрат :screwy mhihi

На всичкото отгоре е и верно..... имат смелоста да хвърлят палки

Потребителски аватар
hatebur
Автомобил: GOLF 5 GTI
Двигател: AXX

Мнениеот hatebur » Сря 26 яну 2011 11:55

Аве не моооо са запра :banana

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Сря 26 яну 2011 13:54

hatebur написа:Аве не моооо са запра :banana

ти си ми ясен ... mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
xarito
Автомобил: vw golf 2
Двигател: kr

Мнениеот xarito » Сря 26 яну 2011 18:32

Потребителски аватар
chefo_
Автомобил: vw golf 97 ubi
Двигател:

Мнениеот chefo_ » Сря 26 яну 2011 18:47

хвърлят палки... да хвърли... само 4е като сляза от колата, вадя ма4етето и му режа ръката... да хвърля пак!другия вариант е не спираш и нямаш грижи...:) малко са тия къде ще приберат нещата и ще те преследват.и Жоре ти няма ли да си купиш ве4е един радар бе,стига рева ти си издал пове4е пари за превишена скорост от пове4ето хора които познавам.за 1оо лева си решаваш проблема.пък след това изпреварвай :) радара е инвестиция с възвръщаемост.

GT limited edition
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GT limited edition » Сря 26 яну 2011 20:39

chefo_ написа:хвърлят палки... да хвърли... само 4е като сляза от колата, вадя ма4етето и му режа ръката... да хвърля пак!другия вариант е не спираш и нямаш грижи...:) малко са тия къде ще приберат нещата и ще те преследват.и Жоре ти няма ли да си купиш ве4е един радар бе,стига рева ти си издал пове4е пари за превишена скорост от пове4ето хора които познавам.за 1оо лева си решаваш проблема.пък след това изпреварвай :) радара е инвестиция с възвръщаемост.

При неспиране на катаджия може да ти вземат книжката за определен период (колко точно незнам) и глоба от трицифрена парична сума .. такаче е добре да се спре и да се опитате от сърце да почерпите .... mhihi

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Чет 27 яну 2011 8:35

GT limited edition написа:
chefo_ написа:хвърлят палки... да хвърли... само 4е като сляза от колата, вадя ма4етето и му режа ръката... да хвърля пак!другия вариант е не спираш и нямаш грижи...:) малко са тия къде ще приберат нещата и ще те преследват.и Жоре ти няма ли да си купиш ве4е един радар бе,стига рева ти си издал пове4е пари за превишена скорост от пове4ето хора които познавам.за 1оо лева си решаваш проблема.пък след това изпреварвай :) радара е инвестиция с възвръщаемост.

При неспиране на катаджия може да ти вземат книжката за определен период (колко точно незнам) и глоба от трицифрена парична сума .. такаче е добре да се спре и да се опитате от сърце да почерпите .... mhihi

А ако баща ти кара колати, жена ти и ли сина ти (говоря по-принцип и нокой не спре) какво правим? Изкарал си пълномощно на сина, жената или бащата (ай не ми се вярва). Какво правим ако баща ти не спре със скорост 220км на ВСИ? "Баща ми кара много лошо от малък." Питам, че и аз има въпроси по отношени собстеник и шофьор (и все сме наши хора).
:patriot

Потребителски аватар
chefo_
Двигател:

Мнениеот chefo_ » Чет 27 яну 2011 10:02

тук в испания, собственика на колата обира пешкира((специално ако не спреш и слу4айно не те настигнат и не те спрат, (дане говорим 4е в целия свят е отживелица тва полицаи да седят така на пост и да те дебнат понеже това е то4но така)) :) няма зна4ение дали е на по4ивка в тенерифе или с жена си в белфаст!
аз не ща да се хваля, ам досега да 4укна на дръвце за малкото ми годинки като шофиор(7), имах възможноста да изпитам тоя адреналин да не спра на стоп палка 2 пъти...след това съм спал с отворени о4и да не дойдат у нас... ам така като гледам на никой не му се занимава да те търси след това.тъй като ве4е казах малко са тези дето ще си приберат бомагите и ще тръгнат да те преследват по пътищата и по нощите,най малкото е,4е нещата трябва да се опровергаят и да има доказателства те 2ма 4е са те видели да не спираш и от твоя страна колко хора можеш да измъкнеш 4е си бил с тях в този момент и 4е колата ти изобщо не е стъпвала на мястото където са се хранели господата полицаи.

Всеки който посяга на собствената ми кола,била тя в движение или не, посяга на моето собствено здраве,сигурност и нервна система и ще си понесе последствията както си му е реда. бил той и Папата

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Чет 27 яну 2011 12:09

Оставете меренето на чурки и кажете има ли желание да се съберем, да седнем на една маса, да хапнем и малко пийнем :)

Потребителски аватар
Black-White
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Black-White » Чет 27 яну 2011 13:05

nero написа:Оставете меренето на чурки и кажете има ли желание да се съберем, да седнем на една маса, да хапнем и малко пийнем :)

Аз,аз само да имам възможност... :banana :oops:

Потребителски аватар
chefo_
Двигател:

Мнениеот chefo_ » Чет 27 яну 2011 15:43

Black-White написа:
nero написа:Оставете меренето на чурки и кажете има ли желание да се съберем, да седнем на една маса, да хапнем и малко пийнем :)

абе лиглио :) ко да ги мерим вси4ки знаят 4е мойта е най-голяма :) mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi към края на месеца си идвам нямам против да избухнем някъде:) който е за да ти пише и съставяй списък резервирай някъде маси4ка да е удобно и приятно на вси4ки и сценариия е ясен :beer :drunk :drinking: :banana

Потребителски аватар
Black-White
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Black-White » Чет 27 яну 2011 18:26

chefo_ написа:
Black-White написа:

абе лиглио :) ко да ги мерим вси4ки знаят 4е мойта е най-голяма :) mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi към края на месеца си идвам нямам против да избухнем някъде:) който е за да ти пише и съставяй списък резервирай някъде маси4ка да е удобно и приятно на вси4ки и сценариия е ясен :beer :drunk :drinking: :banana

"сценариия е ясен" Чефо ще черпи,че се връща със сумати пари ....

Потребителски аватар
Printmaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Printmaster » Съб 29 яну 2011 23:05

Някой колега да работи в МенТел или Глобул? Пред дилема съм с кой оператор да сключа договор. Трябва ми малко разяснение

Потребителски аватар
chefo_
Двигател:

Мнениеот chefo_ » Нед 30 яну 2011 0:25

ако имаш път към мола в хенди има едно високо леко едро мом4е вероятно с оранжева или синя риза,късо постриган ника ту тук е мафиота... казва се спас,ам според мен където и да се впишеш се дърво. докато не запо4нат да подаряват телефоните в бг, не запо4нат да дават оферти за разовори и интернет неща и да 4уя за бг оператор...! :beer

п.п.ДИМО... пари.............НЯМА!

Потребителски аватар
pro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pro » Пон 31 яну 2011 12:03

Честит рожден ден leido

Върни се в “Организационен”