пък и темата не е по правилата

има три !!!

бота право дума
то човек с близнаци не мое да прави грешка

това е форум, а не аптека
та те така

enigma79 написа:До някъде си прав,до някъде не.Доста хора има където да си сменят крушката е нещо доста трудно,а пък да знаят къде е крушката,още повече.Така че тука е форум и трябва да си помагаме с знанията които имаме.Все пак човек се учи цял живот и е нормално да допускаме грешки,все пак хора сме.А по въпроса за:
Писна ми да гледам псевдо тунери , да се зъбят на вече доказали се хора, хора с успехи на национално ниво, НЕ НА ЛОКАЛНО ИЛИ ФОРУМНО.
Става на въпрос за viewtopic.php?f=53&t=214007 .Та там човека сам си беше виновен и някой като овчици го последваха и напълниха темата,като бебе памперс с рядко щастие
kokobraiz написа:enigma79 написа:До някъде си прав,до някъде не.Доста хора има където да си сменят крушката е нещо доста трудно,а пък да знаят къде е крушката,още повече.Така че тука е форум и трябва да си помагаме с знанията които имаме.Все пак човек се учи цял живот и е нормално да допускаме грешки,все пак хора сме.А по въпроса за:
Писна ми да гледам псевдо тунери , да се зъбят на вече доказали се хора, хора с успехи на национално ниво, НЕ НА ЛОКАЛНО ИЛИ ФОРУМНО.
Става на въпрос за viewtopic.php?f=53&t=214007 .Та там човека сам си беше виновен и някой като овчици го последваха и напълниха темата,като бебе памперс с рядко щастие
Гузен негонен бяга! - така ли беше поговорката?
а на горния беше написаното бива бива... ама... горния е предупреден точно за същата реклама!!!
2 мнения по-нагоре я има. Гледайте да не се повтарят!
и не се разбираше какво е постнал и за какво е предупреден2 мнения по-нагоре я има. Гледайте да не се повтарят!
batmilko написа:един съвет и повярвай ми не се заяждам
заеби форума за известно време![]()
намери си друго интернет занимание
тъй-тъйPichaga написа:бота право дума
то човек с близнаци не мое да прави грешка![]()
Layer написа:batmilko написа:един съвет и повярвай ми не се заяждам
заеби форума за известно време![]()
намери си друго интернет занимание
те това е изтината.
batmilko написа:
2012 иде
enigma79 написа:kokobraiz написа:enigma79 написа:До някъде си прав,до някъде не.Доста хора има където да си сменят крушката е нещо доста трудно,а пък да знаят къде е крушката,още повече.Така че тука е форум и трябва да си помагаме с знанията които имаме.Все пак човек се учи цял живот и е нормално да допускаме грешки,все пак хора сме.А по въпроса за:
Гузен негонен бяга! - така ли беше поговорката?
Да така е,но се уточни.Кой бяга и за какво?
Имали смисъл всичко да го превръщате на сеир и на доказване и тупане в гърдите?За какво е това,с какво толкова ще ви издигне в очите на другите.Коко честно не мога да те разбера,но и няма смисъл.Аз повече няма да пиша тука.Ако имаш нещо да ми кажеш,давай на ЛС.Нека да не превръщаме темата в кошче с нападки и тем подобни.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта