Писна ми!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Re: Писна ми!!!

Мнениеот Pichaga » Чет 27 яну 2011 21:15

на мен пък не ми писна :mrgreen:
пък и темата не е по правилата :mrgreen:
има три !!! :mrgreen:

бота право дума
то човек с близнаци не мое да прави грешка :!:
това е форум, а не аптека
та те така :lol:

boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boi4eto » Чет 27 яну 2011 21:22

Тъъ... според мен колегите го правят от не информираност за това как се процедира във даден форум.Аз бях същият прошляк :banghead:

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Чет 27 яну 2011 21:29

До някъде си прав,до някъде не.Доста хора има където да си сменят крушката е нещо доста трудно,а пък да знаят къде е крушката,още повече.Така че тука е форум и трябва да си помагаме с знанията които имаме.Все пак човек се учи цял живот и е нормално да допускаме грешки,все пак хора сме.А по въпроса за:
Писна ми да гледам псевдо тунери , да се зъбят на вече доказали се хора, хора с успехи на национално ниво, НЕ НА ЛОКАЛНО ИЛИ ФОРУМНО.
Става на въпрос за viewtopic.php?f=53&t=214007 .Та там човека сам си беше виновен и някой като овчици го последваха и напълниха темата,като бебе памперс с рядко щастие :screwy

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Чет 27 яну 2011 21:32

enigma79 написа:До някъде си прав,до някъде не.Доста хора има където да си сменят крушката е нещо доста трудно,а пък да знаят къде е крушката,още повече.Така че тука е форум и трябва да си помагаме с знанията които имаме.Все пак човек се учи цял живот и е нормално да допускаме грешки,все пак хора сме.А по въпроса за:
Писна ми да гледам псевдо тунери , да се зъбят на вече доказали се хора, хора с успехи на национално ниво, НЕ НА ЛОКАЛНО ИЛИ ФОРУМНО.
Става на въпрос за viewtopic.php?f=53&t=214007 .Та там човека сам си беше виновен и някой като овчици го последваха и напълниха темата,като бебе памперс с рядко щастие :screwy

Гузен негонен бяга! - така ли беше поговорката?

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Чет 27 яну 2011 21:37

kokobraiz написа:
enigma79 написа:До някъде си прав,до някъде не.Доста хора има където да си сменят крушката е нещо доста трудно,а пък да знаят къде е крушката,още повече.Така че тука е форум и трябва да си помагаме с знанията които имаме.Все пак човек се учи цял живот и е нормално да допускаме грешки,все пак хора сме.А по въпроса за:

Да така е,но се уточни.Кой бяга и за какво?
Имали смисъл всичко да го превръщате на сеир и на доказване и тупане в гърдите?За какво е това,с какво толкова ще ви издигне в очите на другите.Коко честно не мога да те разбера,но и няма смисъл.Аз повече няма да пиша тука.Ако имаш нещо да ми кажеш,давай на ЛС.Нека да не превръщаме темата в кошче с нападки и тем подобни.

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Чет 27 яну 2011 21:39

Ами само да кажа,че за бабата ми беше написано
то бива бива... ама... горния е предупреден точно за същата реклама!!!
а на горния беше написано
2 мнения по-нагоре я има. Гледайте да не се повтарят!

а първият който я е дал е сложил някакъв линк...първо разгледах,нямаше я на последните 2-3страници,линкове не отварям,нали има Ютуб\Вибокс поствайте и да се вижда някаква картинка не линк с незнайно съдържание,второ откъде да знам,че горният е поснал същата реклама,след като на неговия пост имаше само
2 мнения по-нагоре я има. Гледайте да не се повтарят!
и не се разбираше какво е постнал и за какво е предупреден :screwy а две мнения по-нагоре от неговото имаше съвсем други неща...

Освен това темата със снимките е над 200стр. тва си е чисто самоубийство да ги прегладаш преди да поснеш някоя яка снимка която за първи път виждаш в нета :Mr Green Fun

Няма начин,повторения ще има :обичам ви

Последна промяна от stoi4o.d на Чет 27 яну 2011 21:41, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Чет 27 яну 2011 21:39

Момчета...открих проблема.Доста време мина без събор и нещо взехте да се накачвате...потрайте още малко за Крушуна ;)

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Чет 27 яну 2011 21:39

batmilko написа:един съвет и повярвай ми не се заяждам
заеби форума за известно време :wink:
намери си друго интернет занимание

те това е изтината.

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Чет 27 яну 2011 21:40

Pichaga написа:бота право дума
то човек с близнаци не мое да прави грешка :!:
тъй-тъй
той и адвоката винаги право дума :Mr Green Fun
но пък в крайна сметка, всеки сам решава къде и как да "разтоварва" и какво да харесва.
Както и къде да го каже.
А пък какво ще прави - времето само показва обикновено.
Тъй, че гледайте напред, радвайте се на живота и те така.
2012 иде :063:

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Чет 27 яну 2011 21:42

Не няма тук ще пиша, ако ще да я заключат!!!! Как няма да докладвам бе? Ти .... :screwy Като почнаха да се ръсят цинизми и нецензурни думи? Какво очакваш? Всичко да върви на самотек ли? Как се озаптява форум от 73000 users :screwy Или щото въпросната тема е на някой ваш авер от Хасковско и дай да си пишем кой кво му дойде а? Не ме интересува къде спираш да пишеш, и никой не те кара насила!!!

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Чет 27 яну 2011 21:45

Layer написа:
batmilko написа:един съвет и повярвай ми не се заяждам
заеби форума за известно време :wink:
намери си друго интернет занимание

те това е изтината.

Понякога когато се дразна, не влизам във форума с дни, така правя когато съм нервен НЕ СЕ КАЧВАМ НА КОЛАТА!
Хубаво е да не си изкарваш нервите на нас! НИЩО лично ама и ние имаме чувства КоКоБиЗ :да:

batmilko написа:

2012 иде :063:

Това ми даде доста стимул scare

Последна промяна от my heart iS iCe на Чет 27 яну 2011 21:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Чет 27 яну 2011 21:46

Така е колега, много си прав ! Но...не е само в този форум...в цялото интернет пространство е... Лошото е, че почти няма какво да се направи, и/или ако се направо, то ще е за малко...Относно тези които се дървят...все ще си намерят майстора...имаше един индивид така в едно форумче...дърви се дърви се, разнасяше заплахи...обиждаше и така докато не дойде красивият миг, когато се срещна с една личност която беше наругал....С 2 шамара се размина, и 1-2 шута, малко му беше, но пък за сметка на това отново е във форума, но не се дърви, не пуска безсмислени теми и прочеее...така че все пак има и начин за рехабилитация mhihi

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 27 яну 2011 21:48

enigma79 написа:
kokobraiz написа:

Да така е,но се уточни.Кой бяга и за какво?
Имали смисъл всичко да го превръщате на сеир и на доказване и тупане в гърдите?За какво е това,с какво толкова ще ви издигне в очите на другите.Коко честно не мога да те разбера,но и няма смисъл.Аз повече няма да пиша тука.Ако имаш нещо да ми кажеш,давай на ЛС.Нека да не превръщаме темата в кошче с нападки и тем подобни.

Жоре жоре, за тези който незнаят има книжка на автомобила :idea:
Но ги мързи да я прочетат, щото е по лесно балъците да пишат, обесняват и дават снимки, отколкото да си прочетеш книжката кое за какво е и къде е.
А темата на приятеля ти е тема за антикола, която е по скоро циганско недоразумение отколкото оптичен тунинг.

Последна промяна от hooligans на Чет 27 яну 2011 21:53, променено общо 3 пъти.

altanivan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот altanivan » Чет 27 яну 2011 21:49

От 1 час четях въпросната тема ,и когато ми останаха 2 страници до края .. някой изтри всичко :Mr Green Fun :banghead:

viewtopic.php?f=53&t=214007

Последна промяна от altanivan на Чет 27 яну 2011 21:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kriso_g
Автомобил: MK4 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот kriso_g » Чет 27 яну 2011 21:49

me too,me too :banghead:
така е регистрират се нови и нови потребители който все пак са Българи и не четат,а направо почват да разпитват..не слагам всички под общ знаменател,но в повечето случай така става :)
във всеки форум го има просто трябва да свикваме..

Върни се в “ОФФ-Топик - други”