не им знам точните номера на вектрите
Ето го и тампона какво представлява

К.Одаджийски написа:Щото нема 200+ лева за пауърфлекс, а тампони от по 5-10 лева се сменят на 2-3 месеца. Честно казано на мен ми писна от боклучиви чарколяци. Умирам от яд че трябва да минавам 5-6 пъти в година реглаж на преден мост и вече като отивам за ГТП преглед да ме посрещат с "пак ли предница бре!?", омръзна ми да се пазарим с братчеда да ми освободи гаража за да си сменя за пореден път тампоните
plamen000000 написа:Хора, защо решавате да правите побългарявания, извращения и всякакви такива галимации относно ХОДОВАТА част на автомобилите си, нима вашата сигурност на пътя и живота и здравето ви струват някакви 50-100 лв. Никакви, компромиси небива да се правят по отношение предницата на автомобила, а още по малко със накладки, спирачни дискове, тампони на Макферсън и амортисьори и след всеки ремонт по ходова част следва реглаж. Вярно на никои не му е приятно да сменява тампони по 2 пъти в годината,ама такава ни е оправията в държавата.
plamen000000 написа:Хора, защо решавате да правите побългарявания, извращения и всякакви такива галимации относно ХОДОВАТА част на автомобилите си, нима вашата сигурност на пътя и живота и здравето ви струват някакви 50-100 лв. Никакви, компромиси небива да се правят по отношение предницата на автомобила, а още по малко със накладки, спирачни дискове, тампони на Макферсън и амортисьори и след всеки ремонт по ходова част следва реглаж. Вярно на никои не му е приятно да сменява тампони по 2 пъти в годината,ама такава ни е оправията в държавата.
tosho_vr6 написа:опелските тампони ми се отлепят а и трябва да ги режа или струговам
а тези са от Ауди ТТ и за сега са добре
К.Одаджийски написа:От такава http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ctra_A.jpg
не им знам точните номера на вектрите
Ето го и тампона какво представлява
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта