Получих бележка под чистачката
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Получих бележка под чистачката
Освен рекламни листовки др съм нямал. 

hooligans написа:
Имам чувството, че съм сбъркан, защото не мисля като вас
Не само ти имаш такова чувство колега ...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пък най се дразня като се случи така че да не са подредени добре колите ( което разбира се се случва често все пак сме хора не сме безгрешни) и има разстояни между две коли но не достатъчно и някой се нахака така че после да влизаш от другата страна или от багажника ... иде ми да му сваля огледалото и боята от половината врата пък да видим дали ще се бута като пале у майка си 

- Cypariss
- Автомобил: VW GOLF II
- Двигател: GU
orlin4ooo написа:Аз пък най се дразня като се случи така че да не са подредени добре колите ( което разбира се се случва често все пак сме хора не сме безгрешни) и има разстояни между две коли но не достатъчно и някой се нахака така че после да влизаш от другата страна или от багажника ... иде ми да му сваля огледалото и боята от половината врата пък да видим дали ще се бута като пале у майка си
за това не е виновен човека, които се бута, а са виновни тези които са паркирали като на село. Аз съм за да се набутам така, за да се научат тия отстрани да паркират като хората и нека влизат от багажниците или от другите врати да им дойде малко акъла! А за агресията дето мислиш да излееш в/у огледалото и боята на вратата гледай да не съм аз, че горко ти

- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Cypariss написа:orlin4ooo написа:Аз пък най се дразня като се случи така че да не са подредени добре колите ( което разбира се се случва често все пак сме хора не сме безгрешни) и има разстояни между две коли но не достатъчно и някой се нахака така че после да влизаш от другата страна или от багажника ... иде ми да му сваля огледалото и боята от половината врата пък да видим дали ще се бута като пале у майка си
за това не е виновен човека, които се бута, а са виновни тези които са паркирали като на село. Аз съм за да се набутам така, за да се научат тия отстрани да паркират като хората и нека влизат от багажниците или от другите врати да им дойде малко акъла! А за агресията дето мислиш да излееш в/у огледалото и боята на вратата гледай да не съм аз, че горко ти
Айдеее по кротичко.В този случай не се знае кой по кое време е спрял...респективно кой е виновен...така че...Безгрешни хора няма
-
- Автомобил:
- Двигател:
Aз мисля така - тези,които са много ербап, държат да имат свое място и т.н. да направят следното - отиват до необходимите места, взимат си документи, колчета, синджири, ако е нужно записват си номера на колата на мястото, слагат скоби и всичко там каквото е необходимо и това е !Като си толкова важен - ще плащаш.И като някой ти каже нещо - няма да се биеш или да ругаеш като селски тарикат, а вадиш квитанции като пич, показваш че си платил и тогава проблема е решен по нормален законен европейски начин.Всичко останало е тъп балкански манталитет.Иначе няма мое , няма твое - това е публична държавна собственост!
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
ЕТО И РАЗВИТИЕТО !!!
Оставих и аз бележка с извинение, с адрес и с телефон под неговата чистачка, човека ми се обади, държа се културно извини ми се.
Като цяло мога да обобщя следното нещо ако имаш стара кола която не ползваш я закарваш на някой паркинг и винаги можеш да спираш пред нея, така винаги си имаш място на паркинга, ако някой спред пред старата ти кола която не караш му пишеш бележка че те запушва и така винаги има къде да паркираш ... идеята не е лоша
Ще прегледам офертите от автоморгите ... някой пасат като моя ...хем резервни части под ръка хем паркомясто ти пази - баси умното ..
Като цяло мога да обобщя следното нещо ако имаш стара кола която не ползваш я закарваш на някой паркинг и винаги можеш да спираш пред нея, така винаги си имаш място на паркинга, ако някой спред пред старата ти кола която не караш му пишеш бележка че те запушва и така винаги има къде да паркираш ... идеята не е лоша
Ще прегледам офертите от автоморгите ... някой пасат като моя ...хем резервни части под ръка хем паркомясто ти пази - баси умното ..

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Ганьо е гениален

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Re: ЕТО И РАЗВИТИЕТО !!!
Я му извикай общинарите да му проверят старата кола, я е без гражданска, я е спряна от движение... такива трябва да се отстраняват.kossel написа:Оставих и аз бележка с извинение, с адрес и с телефон под неговата чистачка, човека ми се обади, държа се културно извини ми се.

Re: ЕТО И РАЗВИТИЕТО !!!
vasstop написа:Я му извикай общинарите да му проверят старата кола, я е без гражданска, я е спряна от движение... такива трябва да се отстраняват.kossel написа:Оставих и аз бележка с извинение, с адрес и с телефон под неговата чистачка, човека ми се обади, държа се културно извини ми се.
Ще прегледам офертите от автоморгите ... някой пасат като моя ...хем резервни части под ръка хем паркомясто ти пази - баси умното ..![]()
Те бяха тръгнали даже и слгаха листовси(със срок, ако до еди кво си време не отстраните автомобила..дрън дрън те ще свършат тази работа ) по чистачките.
Комичното беше, че на някои стари гробници не бяха сложили, а на такива, които се карат да ...

-
- Автомобил:
- Двигател:
оставянето на бележка е мн. културен вариант... лошото е, че вече тия дето не могат да пишат, а имат коли станаха доста... Например веднъж направих грешката да отида в кв. Свобода край София и паркирах за около 3 часа пред един блок (без да затапвам или да преча), но явно някой от туземците е решил, че мястото е негово... На всичкото отгоре, колата ми беше измита... Явно въпросния субект мн. се е подразнил - предния капак, левите врати и калници бяха издрани с пирон, а огледалото - счупено...
Взех си парите от каското, но си смених само огледалото - оттогава 2 години никой не ми е "рисувал" по колата... Вече не буди завист... Дори каско не й правя - нали е с "маркировка"
Взех си парите от каското, но си смених само огледалото - оттогава 2 години никой не ми е "рисувал" по колата... Вече не буди завист... Дори каско не й правя - нали е с "маркировка"

Снощи беснях много. Някой беше залепил на буса на баща ми бележка да не паркира повече пред блока (беше пред съседния вход), че щели да му спукат 4-те гуми. Пропускам факта колко неграмотно беше написана. Живеем в този блок повече от 10 години, апартамента го имаме от '89-та. Паркингът не е на никого, т.е. публичен. Аман от селяни!
Rijo написа:Снощи беснях много. Някой беше залепил на буса на баща ми бележка да не паркира повече пред блока (беше пред съседния вход), че щели да му спукат 4-те гуми. Пропускам факта колко неграмотно беше написана. Живеем в този блок повече от 10 години, апартамента го имаме от '89-та. Паркингът не е на никого, т.е. публичен. Аман от селяни!
Е такива да ги биеш, биеш та ..... ум да им зайде .... много лесно чупят коли .... аман от ербапи

- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
И аз се дразня изключително много от гразата "моето място".
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003

Ей това го снимах преди няколко седмици. Проблема е че София се напълни със селяни (по манталитет, не по произход) и се взимат много на сериозно. Бил изчистил снега и мястото билно негово....баси глупоста, бил си циментирал, бил си го заравнил и т.н. глупости. Мислете малко, всичко това е обществена собственост. Аз като се прибера не съм врачка да знам кой е почистил, подравнявал и т.н. - има свободно място, значи паркирам, като внимавам да не запуша някой, да не може да си влезе в колата или съответно да не може да я изкара, мисля че не е толкова трудно.
Аз си държа колата на платен паркинг, срещу 50 лв на месец имаш винаги място и не се притесняваш за дребни кражби като капачки на джанти, халогени и т.н., да не говориме че си спестявам нервите със "собстениците" на изчистени от снега, подравнени и циментирани места.

Няма безплатен обяд!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”