Получих бележка под чистачката

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Re: Получих бележка под чистачката

Мнениеот passat123 » Вто 01 фев 2011 2:09

Освен рекламни листовки др съм нямал. :D

Потребителски аватар
JC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JC » Вто 01 фев 2011 2:41

hooligans написа:

Имам чувството, че съм сбъркан, защото не мисля като вас :?

Не само ти имаш такова чувство колега ... :(

orlin4ooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот orlin4ooo » Вто 01 фев 2011 3:13

Аз пък най се дразня като се случи така че да не са подредени добре колите ( което разбира се се случва често все пак сме хора не сме безгрешни) и има разстояни между две коли но не достатъчно и някой се нахака така че после да влизаш от другата страна или от багажника ... иде ми да му сваля огледалото и боята от половината врата пък да видим дали ще се бута като пале у майка си :)

Потребителски аватар
Cypariss
Автомобил: VW GOLF II
Двигател: GU

Мнениеот Cypariss » Вто 01 фев 2011 10:48

orlin4ooo написа:Аз пък най се дразня като се случи така че да не са подредени добре колите ( което разбира се се случва често все пак сме хора не сме безгрешни) и има разстояни между две коли но не достатъчно и някой се нахака така че после да влизаш от другата страна или от багажника ... иде ми да му сваля огледалото и боята от половината врата пък да видим дали ще се бута като пале у майка си :)

за това не е виновен човека, които се бута, а са виновни тези които са паркирали като на село. Аз съм за да се набутам така, за да се научат тия отстрани да паркират като хората и нека влизат от багажниците или от другите врати да им дойде малко акъла! А за агресията дето мислиш да излееш в/у огледалото и боята на вратата гледай да не съм аз, че горко ти death

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Вто 01 фев 2011 14:11

Cypariss написа:
orlin4ooo написа:Аз пък най се дразня като се случи така че да не са подредени добре колите ( което разбира се се случва често все пак сме хора не сме безгрешни) и има разстояни между две коли но не достатъчно и някой се нахака така че после да влизаш от другата страна или от багажника ... иде ми да му сваля огледалото и боята от половината врата пък да видим дали ще се бута като пале у майка си :)

за това не е виновен човека, които се бута, а са виновни тези които са паркирали като на село. Аз съм за да се набутам така, за да се научат тия отстрани да паркират като хората и нека влизат от багажниците или от другите врати да им дойде малко акъла! А за агресията дето мислиш да излееш в/у огледалото и боята на вратата гледай да не съм аз, че горко ти death

Айдеее по кротичко.В този случай не се знае кой по кое време е спрял...респективно кой е виновен...така че...Безгрешни хора няма

golf_td
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_td » Вто 01 фев 2011 14:46

Aз мисля така - тези,които са много ербап, държат да имат свое място и т.н. да направят следното - отиват до необходимите места, взимат си документи, колчета, синджири, ако е нужно записват си номера на колата на мястото, слагат скоби и всичко там каквото е необходимо и това е !Като си толкова важен - ще плащаш.И като някой ти каже нещо - няма да се биеш или да ругаеш като селски тарикат, а вадиш квитанции като пич, показваш че си платил и тогава проблема е решен по нормален законен европейски начин.Всичко останало е тъп балкански манталитет.Иначе няма мое , няма твое - това е публична държавна собственост!

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

ЕТО И РАЗВИТИЕТО !!!

Мнениеот kossel » Вто 01 фев 2011 15:59

Оставих и аз бележка с извинение, с адрес и с телефон под неговата чистачка, човека ми се обади, държа се културно извини ми се.
Като цяло мога да обобщя следното нещо ако имаш стара кола която не ползваш я закарваш на някой паркинг и винаги можеш да спираш пред нея, така винаги си имаш място на паркинга, ако някой спред пред старата ти кола която не караш му пишеш бележка че те запушва и така винаги има къде да паркираш ... идеята не е лоша

Ще прегледам офертите от автоморгите ... някой пасат като моя ...хем резервни части под ръка хем паркомясто ти пази - баси умното .. :applause:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 01 фев 2011 16:16

Ганьо е гениален :shock :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Re: ЕТО И РАЗВИТИЕТО !!!

Мнениеот vasstop » Вто 01 фев 2011 16:29

kossel написа:Оставих и аз бележка с извинение, с адрес и с телефон под неговата чистачка, човека ми се обади, държа се културно извини ми се.
Като цяло мога да обобщя следното нещо ако имаш стара кола която не ползваш я закарваш на някой паркинг и винаги можеш да спираш пред нея, така винаги си имаш място на паркинга, ако някой спред пред старата ти кола която не караш му пишеш бележка че те запушва и така винаги има къде да паркираш ... идеята не е лоша

Ще прегледам офертите от автоморгите ... някой пасат като моя ...хем резервни части под ръка хем паркомясто ти пази - баси умното .. :applause:
Я му извикай общинарите да му проверят старата кола, я е без гражданска, я е спряна от движение... такива трябва да се отстраняват. :dummy: :beat_butt2

Потребителски аватар
JC
Автомобил:
Двигател:

Re: ЕТО И РАЗВИТИЕТО !!!

Мнениеот JC » Вто 01 фев 2011 16:44

vasstop написа:
kossel написа:Оставих и аз бележка с извинение, с адрес и с телефон под неговата чистачка, човека ми се обади, държа се културно извини ми се.

Я му извикай общинарите да му проверят старата кола, я е без гражданска, я е спряна от движение... такива трябва да се отстраняват. :dummy: :beat_butt2

Те бяха тръгнали даже и слгаха листовси(със срок, ако до еди кво си време не отстраните автомобила..дрън дрън те ще свършат тази работа ) по чистачките.
Комичното беше, че на някои стари гробници не бяха сложили, а на такива, които се карат да ... :mrgreen: :063:

ZanderBG
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ZanderBG » Вто 01 фев 2011 16:47

оставянето на бележка е мн. културен вариант... лошото е, че вече тия дето не могат да пишат, а имат коли станаха доста... Например веднъж направих грешката да отида в кв. Свобода край София и паркирах за около 3 часа пред един блок (без да затапвам или да преча), но явно някой от туземците е решил, че мястото е негово... На всичкото отгоре, колата ми беше измита... Явно въпросния субект мн. се е подразнил - предния капак, левите врати и калници бяха издрани с пирон, а огледалото - счупено...
Взех си парите от каското, но си смених само огледалото - оттогава 2 години никой не ми е "рисувал" по колата... Вече не буди завист... Дори каско не й правя - нали е с "маркировка" scare

Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Вто 01 фев 2011 21:55

Снощи беснях много. Някой беше залепил на буса на баща ми бележка да не паркира повече пред блока (беше пред съседния вход), че щели да му спукат 4-те гуми. Пропускам факта колко неграмотно беше написана. Живеем в този блок повече от 10 години, апартамента го имаме от '89-та. Паркингът не е на никого, т.е. публичен. Аман от селяни!

Потребителски аватар
JC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JC » Вто 01 фев 2011 22:32

Rijo написа:Снощи беснях много. Някой беше залепил на буса на баща ми бележка да не паркира повече пред блока (беше пред съседния вход), че щели да му спукат 4-те гуми. Пропускам факта колко неграмотно беше написана. Живеем в този блок повече от 10 години, апартамента го имаме от '89-та. Паркингът не е на никого, т.е. публичен. Аман от селяни!

Е такива да ги биеш, биеш та ..... ум да им зайде .... много лесно чупят коли .... аман от ербапи scare :beat_butt2

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пон 07 фев 2011 10:30

И аз се дразня изключително много от гразата "моето място".

Потребителски аватар
MK4
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARY 2003

Мнениеот MK4 » Пон 07 фев 2011 13:47

Изображение

Ей това го снимах преди няколко седмици. Проблема е че София се напълни със селяни (по манталитет, не по произход) и се взимат много на сериозно. Бил изчистил снега и мястото билно негово....баси глупоста, бил си циментирал, бил си го заравнил и т.н. глупости. Мислете малко, всичко това е обществена собственост. Аз като се прибера не съм врачка да знам кой е почистил, подравнявал и т.н. - има свободно място, значи паркирам, като внимавам да не запуша някой, да не може да си влезе в колата или съответно да не може да я изкара, мисля че не е толкова трудно.
Аз си държа колата на платен паркинг, срещу 50 лв на месец имаш винаги място и не се притесняваш за дребни кражби като капачки на джанти, халогени и т.н., да не говориме че си спестявам нервите със "собстениците" на изчистени от снега, подравнени и циментирани места. :idea:
Няма безплатен обяд!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”