голф 4 гасне
голф 4 гасне
колата е голф 4 1.6 16 .колата гасне както студена така и топла.понякога запалва след 10 опита друг път веднага правиго както на бензин така и на газ.Когато е на скорост също гасне за секунда и после пали веднага сама защото е на скорост.На елкона няма грешки.Колега в форума има същия проблем,но невидях да го е решил.Понякога това се случва 5 пъти на ден ,а друг път всичко е добре седмици наред.
Re: голф 4 гасне
Свещи кабели.?Като работи нормално ли си работи или на 3 цилиндара прекъсване и така...
двигателя работи нормално,свещите и кабелите са добре,относно датчика на коляновия вал не ми го изкарва като грешка,но знам ,че понякога може да прави такива проблеми когато загрее и да не се запише като грешка,но това са ретки случей,а при мене го прави и като е студена.Относно релето на помпата може ли да е от него като прави проблема и на газ
вчера когато ми угасна и я запалих на скорост оборотомера не работеше в следствие на което ми светна лампата на маслото(налягането на маслото е замервано)затова си мисля за датчика на коляновия вал,но нямам такава грешка,
-
владислав
- Автомобил: VW T Roc
- Двигател: DXD TSI 2025
При мен се получи нещо подобно на горното описано от теб, но записа и грешка за съжаление не можах да я проверя, после се махна.
Аз смених бензиновата помпа, но не с нова.
При мен не искаше да запали след каране и спиране за 5 мин. Ударих върху резервоара, там където е помпата и запали. Може и да съм избързал, но помпата беше станала доста шумна и затова предположих, че е от нея.
Не е имало за сега такъв проблем, но от време на време има едно прекъсване в обороти, което го имаше и със старата помпа.
Понеже пишеш в другата тема, че си решил проблема последно.
Ще е интересно за този датчик на разпред. вал, оборотомера от него ли взема инфо.
Между другото кода на двг какъв е?
Аз смених бензиновата помпа, но не с нова.
При мен не искаше да запали след каране и спиране за 5 мин. Ударих върху резервоара, там където е помпата и запали. Може и да съм избързал, но помпата беше станала доста шумна и затова предположих, че е от нея.
Не е имало за сега такъв проблем, но от време на време има едно прекъсване в обороти, което го имаше и със старата помпа.
Понеже пишеш в другата тема, че си решил проблема последно.
Ще е интересно за този датчик на разпред. вал, оборотомера от него ли взема инфо.
Между другото кода на двг какъв е?
оборотомера взима информация от датчика на коляновия вал ENGINE SPEED SENSOR проверката на пегулатора става като провериш маркучето му за наличие на бензин или извамаркучето запушиго с нещо и гледай дали от регулатора сълзи гориво моя мотор е 1.6 16 в aus
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
И при мен имаше такъв проблем при стария ми голф 1.6!Както си карам и гасне!не изкарва ниакаква грешка!Оказяа се релето за бензиновата помпа!Незнам още какво управлява но е с 12(или 10) крачета!Намерих го за 60лв втора употреба!Ново го нямаше никъде,трябваше да чакам доставка от германия и цена 62евро!Това се случва преди три години!След като го смених нямах никакви проблеми!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”