Не сам казвал че няма ефект,а според мен няма смисал.Место да даваш 500 лв. за чип ги даи за тва да си земеш по мощна(примерно 110 к.с. вместо 90)-никои неможе да ме убеди че 90+чип е по добро от 110.Естествено че ако ти се базика по колата,не я караш по 2000 км. на седмица ,имаш 90ка примерно и обичаш да се дърпаш ,че ще си сложиш чип-наи малкото за мисалта че си крачка пред себеподобните и си напраил нещо за колицата си(друг е въпроса че ако си в тоз случеи надали има смисал да си земаш дизел-по-скъп и по малко върви на светофара!).Ама искам да ми кажеш в масовия случеи за кво ти е чипа.Не че може да създаде някав сериозен проблем,ама аз примерно от работа от 6 месеца немога да ида един калпав преглед на колата да ми направат и да си махна катализатора, камо ли да се занимавам чип да слагам па нешто да хода да му доизкосоряват(предполагам повечето хора са така).Освен тва навъртам по 500 км. на седмица половината из центара на софия и дори от малко дигане на разхода ще го усета в джоба при тая нафта 1,80,а ускорението ще го вида на булевардите дет са с камери

Кажи ми ся една причина да си сложа чип вместо да дам 500-1000лв. за ТДИ с 110 коня!