pas1.8mi написа:Щракването от Релето ли го чуваш или от газовите клапани?Ако щраква само релето ,а клапаните не-смени релето!Пробвай двата клапана,като им подадеш +12 в външно(при откачени от тях проводници от инсталацията)!При първия(на медната тръба) трябва да се чуе характерно съскане!Филтърчето в първия клапан скоро сменял ли си го?Газ нали имаш?
П.П Когато първия клапан започне да изпуска се пали трудно!
Христо Стайков написа:Колега,да се изрека и аз.Днес ходих на майстора който ми слага газовата уредба да и хвърли едно око,понеже съм минал 10 000км.и си викам може да иска някакви настройки,пък смених масло и възд. филтър,не съм имал проблеми.Като разбра колко съм изминал и реши да отвори грубия филтър,всичко беше задръстено от графит.Газовата съм я слагал чисто нова,много се изненадах понеже другата кола я карам вече 70 000и не съм чистил нищо.Приятеля който беше с мен ми каза,че скоро неговата кола като я заредил с газ и угаснала,работела само на бензин,като я закарал на майстор и му отворил филтъра била задръстена,след смяната всичко било ОК.Най-добре почни от там,според мен.
Vlado_77 написа:Блаогодаря на всичкиутре ще я подкарам едно по едно, и ще спделя докъде и как съм я докарал
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта