niviat написа:И аз съм чувал за този тест наистина ще е полезно ако някой го е пробвал да сподели от каде може да се намери.
Аз го пробвах преди време в сервиз "Д&Н" в Младост, за мое съжаление беше положителен - беше спукана главата.
niviat написа:И аз съм чувал за този тест наистина ще е полезно ако някой го е пробвал да сподели от каде може да се намери.
radotom написа:Ами аз съм го пробвал (с неприятни резултати, защото теста беше положителен), а и аз бях писал за него във форума.
Теста е съвсем точен и дава еднозначен отговор, докато това до колко са твърди маркучите може да определи (и то приблизително) човек, който се е сблъсквал и с двата варианта: т.е. изправна и неизправна гарнитура.
За съжаление, мога да кажа къде може да се напрви подобен тест само в Пловдив. За в София не знам...
niviat написа:Колега давай координати за Пловдив , че в понеделник съм там.
jerrry написа:niviat написа:И аз съм чувал за този тест наистина ще е полезно ако някой го е пробвал да сподели от каде може да се намери.
Аз го пробвах преди време в сервиз "Д&Н" в Младост, за мое съжаление беше положителен - беше спукана главата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 65 госта