Golf 3 16V turbo
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: :)
dano написа:KILLER GTI написа:Golfa e lud написа:Пробвахте ли ги вече с Кенара с астрата кое върви повече???
няма смисъл да ги пробваме , на кенара астрата е на 1.2бара и праи 13.6х сек по Гтек, а моита е на 0.6бара и праи 14.68сек
с други думи ще сум на около 50 метра зад него !!
Неискам да се заяждам ама на Божура даваше 15 и.... а маи беше на 0.8 налягяне има голямо значение от други фактори освен налягане.Да не задалбаваме ама в една кола в която са наляти много пари и да не трагне е многозле и...................... .Неговоря зя твоита ама и тя трябва да тръгне повече от това.
Нищо лично KILLER GTI
ми ако с теб сме говорили на божура, явно не си ме разбрал , щот колата праи 0.8 пик и връща на 0.6бара , да на божура дадох 15.01 като не съм давал цялата газ щот таз кола аз не я права за там и не искам да я чупа на бетона !!!
ама няма кой да чете кво пише в темата !
и вервай ми че и там ще даде същото време което дава по Gtech, щот мястото на което мера с него съм го проверил над 50 пъти
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nando 16v написа:имам снимки на въпросната кола и на двигателя и ако някой ще ги качи да му ги пратя а......
xarpun написа:PACO имаш поща. Може да видиш мотора на какво прилича. Качи ги ако обичаш и другите да видят.
Ето снимите в нива тема да не правим бъркоч в тази.
Белия Golf 2 Turbo...
РАСО
KILLER GTI написа:dano написа:KILLER GTI написа:Golfa e lud написа:Пробвахте ли ги вече с Кенара с астрата кое върви повече???
няма смисъл да ги пробваме , на кенара астрата е на 1.2бара и праи 13.6х сек по Гтек, а моита е на 0.6бара и праи 14.68сек
Неискам да се заяждам ама на Божура даваше 15 и.... а маи беше на 0.8 налягяне има голямо значение от други фактори освен налягане.Да не задалбаваме ама в една кола в която са наляти много пари и да не трагне е многозле и...................... .Неговоря зя твоита ама и тя трябва да тръгне повече от това.
Нищо лично KILLER GTI
ми ако с теб сме говорили на божура, явно не си ме разбрал , щот колата праи 0.8 пик и връща на 0.6бара , да на божура дадох 15.01 като не съм давал цялата газ щот таз кола аз не я права за там и не искам да я чупа на бетона !!!
и вервай ми че и там ще даде същото време което дава по Gtech, щот мястото на което мера с него съм го проверил над 50 пъти
Пич аз казвам а и мисля че на това налягане колата битрябвало да тръгне по добре.
Наистина е направена с мерак всичко е испипано но пак тиказвам с опасност да се повторя с това налягане и тези два реда дюзи които дават доста добро количество гориво на мотора колата трябва да върви повече.Те всички турбо мотори имат пик и малко спад но притебе пада маи малко повече за това налягане.
Успех и него приемаи погрешно мнението ми просто се радвам на колатати и искам да тръгне повече
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dano написа:KILLER GTI написа:dano написа:KILLER GTI написа:Golfa e lud написа:Пробвахте ли ги вече с Кенара с астрата кое върви повече???
Нищо лично KILLER GTI
Пич аз казвам а и мисля че на това налягане колата битрябвало да тръгне по добре.
Наистина е направена с мерак всичко е испипано но пак тиказвам с опасност да се повторя с това налягане и тези два реда дюзи които дават доста добро количество гориво на мотора колата трябва да върви повече.Те всички турбо мотори имат пик и малко спад но притебе пада маи малко повече за това налягане.
Успех и него приемаи погрешно мнението ми просто се радвам на колатати и искам да тръгне повече
Приятелю
преди да даваш такива "екпертини"мнения с колко дюзи и с какво налягане как трябва да върви колата - вземи и прочети цялата тема!!!
тази кола нито има гуми за старт , нито съединител, нито необходимото налягане за да си покаже реалните възможности!!!
Т3/Т4 е голяма турбина , с много потенциал във високия диапазон на обороти, там където става "бум" ако всичко не е наред и тествано .
С една дума проекта на Килъра е в разработващ се стадии . Нормално е да даде такива времена
Cordoba16vt написа:dano написа:KILLER GTI написа:dano написа:KILLER GTI написа:Golfa e lud написа:Пробвахте ли ги вече с Кенара с астрата кое върви повече???
Нищо лично KILLER GTI
Приятелю
преди да даваш такива "екпертини"мнения с колко дюзи и с какво налягане как трябва да върви колата - вземи и прочети цялата тема!!!
тази кола нито има гуми за старт , нито съединител, нито необходимото налягане за да си покаже реалните възможности!!!
Т3/Т4 е голяма турбина , с много потенциал във високия диапазон на обороти, там където става "бум" ако всичко не е наред и тествано .
С една дума проекта на Килъра е в разработващ се стадии . Нормално е да даде такива времена
Ати поне много знаеш караллиси подобна кола

Аз поне сам карал такава и дати кажа че със пробоксувал съединител
и пълно оборудване както тази и спомалконалягане 0.7 по малки дюзи
с нормални гуми не нови колата даваше 14.6 на бетона
ФЗЕЗНАИКО прочети ми мнението и после взимаи отношение

- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
ми колега ако не знаш налягането се мери на директната предавка в моя случай на 4-та а там налягането е 0.6бара , а 0.8 прави на 2ра и 3та , на 5та държи също 0.6 до 7000обр
и на божура не съм давал цялата газ пак ти казвам , за тва не ми обеснявай колко ми върви колата и колко трябва да върви!
А/R .48 compressor
A/R .63 turbine
Trim 60
според теб таз турбина дали е ефективна на налягането на което я карам аз ?
и колко коне мое да флоуне според теб?
аз не са заяждам просто искам да се изяснат недорузоменията
и на божура не съм давал цялата газ пак ти казвам , за тва не ми обеснявай колко ми върви колата и колко трябва да върви!
А/R .48 compressor
A/R .63 turbine
Trim 60
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз също не се заяждам.
просто ако си бил на Божурище и си слушал внимателно стартовете и особено смяната на 1-2 предавка от страна на Килъра (който си пазеше колата ) е норално да даде такова слабо време
как да ти се обясни че колата не е за драг и за чупене а за ежедневно каране ?? и че не е важно колко ще даде на Божурище?
и че на 0.6 бара тази турбина е много лагава и тръгва късно ?
или да ти кажа ли че на 1 бар този сетъп е около 300 к на ГУМИТЕ ?
просто ако си бил на Божурище и си слушал внимателно стартовете и особено смяната на 1-2 предавка от страна на Килъра (който си пазеше колата ) е норално да даде такова слабо време
как да ти се обясни че колата не е за драг и за чупене а за ежедневно каране ?? и че не е важно колко ще даде на Божурище?
и че на 0.6 бара тази турбина е много лагава и тръгва късно ?
или да ти кажа ли че на 1 бар този сетъп е около 300 к на ГУМИТЕ ?
KILLER GTI написа:ми колега ако не знаш налягането се мери на директната предавка в моя случай на 4-та а там налягането е 0.6бара , а 0.8 прави на 2ра и 3та , на 5та държи също 0.6 до 7000обр
А/R .48 compressor
A/R .63 turbine
Trim 60
Да такае даже на леко нанагорнище са наи вярни показанията.
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
dano написа:Да такае даже на леко нанагорнище са наи вярни показанията.
Тука съм съгласен с теб, а на мен и в нанагорнище и нанадолнище буста на 4та и 5та се си е 0.6бара
а проекта тепърва ще се развива с бутала , биели , буст контролер съединител и още!
И така докато я докарам да върви на 1.2-1.5бара без да има ядове,
но сега на първо място стоят спирачки и окачване!
И НАЙ-НАКРАЯ ИСКАМ ВСИЧКИ ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ КОЛАТА МИ НЕ СЕ ПРАВИ ЗА ДРАГ А ЗА ВСЕКИДНЕВНА
KILLER GTI написа:dano написа:Да такае даже на леко нанагорнище са наи вярни показанията.
Тука съм съгласен с теб, а на мен и в нанагорнище и нанадолнище буста на 4та и 5та се си е 0.6бара
а проекта тепърва ще се развива с бутала , биели , буст контролер съединител и още!
И НАЙ-НАКРАЯ ИСКАМ ВСИЧКИ ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ КОЛАТА МИ НЕ СЕ ПРАВИ ЗА ДРАГ А ЗА ВСЕКИДНЕВНА
Човече ни наи малко целя да се заяждам или да ти пиша глупости!
Тук си задавам въпроса като е за всеки ден защо щея надуваш толкова много имали смисъл
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
dano написа:KILLER GTI написа:dano написа:Да такае даже на леко нанагорнище са наи вярни показанията.
Човече ни наи малко целя да се заяждам или да ти пиша глупости!
Тук си задавам въпроса като е за всеки ден защо щея надуваш толкова много имали смисъл
ми искам да си прая кефа по улиците , кеф ми е да усещам повера на колата!!! не че ще мога да го сложа на асфалта