hooligans написа:Милослав написа:landwarrior написа::063: бах тия наркотици дето ги зимаш
![]()
![]()
![]()
![]()
Баш.
![]()
в десетката
много са добри ще ви пратя ЛС с описание....
hooligans написа:Милослав написа:landwarrior написа::063: бах тия наркотици дето ги зимаш
![]()
![]()
![]()
![]()
Баш.
![]()
в десетката
vaskoto1 написа:kristianatanasov написа:Колега аз това го разбирам като "културна просия".....
За идеята евала,не виждам нищо лошо
много точно дефинирано!
докато има овци-ще има и пуловери е казал народа.
Price: US $1.00
Layer написа:колега давай с идеята.
който не пробва той няма шанс да спечели.
feikot написа:Не знам само дали ме разбра,но подкрепям идеята ! Може и обратно да ти звучи,но това е интернет комуникацията-осакатява разговора.Не съм го казал обидно или с подигравка или да те усмивамУспех.
feikot написа:второ,скоро в България не е имало война (за щастие) и масови сираци и прочие деца-НЯМА
Тук ме ядоса! Има колега! Децата на загиналите пожарникари и полицаи. Има толкова много сираци и нуждаещи се.масови сираци и прочие деца-НЯМА
elimn написа::shock Как ти е хрумнала такава идея? Нямаш работа, или нещо с което да се занимаваш... Смесени са ми чувствата към идеята ти. Аз толкова исках да се съберат парите за нуждаещите се от операция и лечение деца, а нестана, макар че 1 смс е 1,20 лв. с ДДС.
Извинявай, алчен ми се струваш... 1$/км.![]()
П.п. Колега, помагал ли си някога на някой в подобно начинание?
Колеги, които пишете, че бихте платили 1$, а нямате пари в картите, хайде така и така можете да прежалите левче, пуснете смс за някое нуждаещо детенце...Моля...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 70 госта