Какво мислите за идеята ми в E-bay?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
harsi
Автомобил:
Двигател:

Re: Какво мислите за идеята ми в E-bay?

Мнениеот harsi » Нед 06 фев 2011 16:56

hooligans написа:
Милослав написа:
landwarrior написа::063: бах тия наркотици дето ги зимаш

:063: :063: :063: :063:

Баш.

scare
в десетката

много са добри ще ви пратя ЛС с описание....

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Нед 06 фев 2011 17:13

vaskoto1 написа:
kristianatanasov написа:Колега аз това го разбирам като "културна просия".....
За идеята евала,не виждам нищо лошо :да:

много точно дефинирано!
докато има овци-ще има и пуловери е казал народа.
:012:

Идеята е добра,но е трябвало да я изпипаш и напишеш по по-кратък и лесен за привличане на вниманието начин,нещо което да те грабне без да четеш и мислиш...а и все пак какви ли не безумни обяви има в интернет - от продажба на "най-милото ми" (Карис Копърстейкс обяви за продан девствеността си с начална цена 10 000 долара. Тя заяви, че ще използва парите, за да финансира обучението си. Бизнесменът, който спечели търга подчерта, че ще даде парите на Карис от съжаление, без да се възползва от услугата.) през смисълът на живота,правото да измислиш име на бебе,Бастун на призрак - продаден за 65к долара,продавам баба си,презерватив на изневеряващ съпруг + бикините на любовницата

Потребителски аватар
simeon40
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот simeon40 » Нед 06 фев 2011 17:20

Price: US $1.00

В момента си пуснал пасатора на цена от един долар :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Нед 06 фев 2011 17:32

колега давай с идеята.
който не пробва той няма шанс да спечели.

Потребителски аватар
harsi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот harsi » Нед 06 фев 2011 17:40

Layer написа:колега давай с идеята.
който не пробва той няма шанс да спечели.

ох радвам се на такива хора като теб.Нека бъдем позитивни барем за 5 мин.

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Нед 06 фев 2011 17:55

Аз пък много се кефя на идеята,както могат да се търгуват вредни емисии и да се печелят милиарди,що пък да не търгуваме килемтри.Ще си пооформя идеята и аз ще измисля нещо такова,ще го кръстя "помощно финансиране"

Потребителски аватар
harsi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот harsi » Нед 06 фев 2011 18:30

След един ден прекаран по форумите извода е следния-ако бях на няколко хил км. на запад от тук,може би(може би)акаунта ми в E-bay щеше да пуши от "поръчки". А ако продавах пробега на някоя американска класика?Направо не знам.Но аз съм на тия ширини с тая кола и с тази идея (някои я нарекоха с много цветущи епитети) и ако американците имат чувство за национално самосъзнание,то може би тук не вирее чак толкоз...И все пак нека дискусията продължи.....

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Нед 06 фев 2011 18:34

Не знам само дали ме разбра,но подкрепям идеята ! Може и обратно да ти звучи,но това е интернет комуникацията-осакатява разговора.Не съм го казал обидно или с подигравка или да те усмивам :) Успех.

Потребителски аватар
harsi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот harsi » Нед 06 фев 2011 18:38

feikot написа:Не знам само дали ме разбра,но подкрепям идеята ! Може и обратно да ти звучи,но това е интернет комуникацията-осакатява разговора.Не съм го казал обидно или с подигравка или да те усмивам :) Успех.

ООооо не напротив.Разбрах положителната ти нагласа и го ценя високо :beer

Потребителски аватар
elimn
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD 2004

Мнениеот elimn » Нед 06 фев 2011 18:58

:shock Как ти е хрумнала такава идея? Нямаш работа, или нещо с което да се занимаваш... Смесени са ми чувствата към идеята ти. Аз толкова исках да се съберат парите за нуждаещите се от операция и лечение деца, а нестана, макар че 1 смс е 1,20 лв. с ДДС.
Извинявай, алчен ми се струваш... 1$/км. :screwy
П.п. Колега, помагал ли си някога на някой в подобно начинание?
Колеги, които пишете, че бихте платили 1$, а нямате пари в картите, хайде така и така можете да прежалите левче, пуснете смс за някое нуждаещо детенце...Моля... :bowdown

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Нед 06 фев 2011 19:03

Това пък с смсите е последното нещо което ще направя.Първо защо трябва да се дава това ддс на държавата,като това е дарение,ами да ги дари тя тия пари на децата,второ,скоро в България не е имало война (за щастие) и масови сираци и прочие деца-НЯМА.Циганските копелета няма да ги гледам,не стига,че им плащам ток,вода и ме тумбят мен за данъци,винетки,такси-мощност,еко,еди си кво си,ами и да им гледам копеленцата. :dummy: Мога и съм го правил,да отида и да даря каквото е нужно на дете или човек който наистина има нужда и знам,че ще стане както трябва и както аз искам,не да ги отглеждам тия гниди и после да изнасилват и колят деца и жени.

Между другото,наистина 1 $ е доста,пробвай с по-малка,например 0.1 долар,или го направи така,че кой колкото иска да "дари"

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Нед 06 фев 2011 19:15

feikot написа:второ,скоро в България не е имало война (за щастие) и масови сираци и прочие деца-НЯМА

Само при война ли има сираци бе човек :screwy парите са преди всичко за лечение на тежко болни деца без възможности :dummy:

Потребителски аватар
elimn
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD 2004

Мнениеот elimn » Нед 06 фев 2011 19:23

feikot, Имам в предвид такава помощ: viewtopic.php?f=15&t=235083
Има толкова много нуждаещи се, и деца и по-големи, които искат да живеят поне още малко и не в болници, а като нас в къщи... Как не ти става жал :?:
Аз лично предпочитам по банков път, така всичките пари са за детето, но не всеки може. За това 1 левче със смс не е пагубно за никой.
масови сираци и прочие деца-НЯМА
Тук ме ядоса! Има колега! Децата на загиналите пожарникари и полицаи. Има толкова много сираци и нуждаещи се.

Потребителски аватар
harsi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот harsi » Нед 06 фев 2011 19:23

elimn написа::shock Как ти е хрумнала такава идея? Нямаш работа, или нещо с което да се занимаваш... Смесени са ми чувствата към идеята ти. Аз толкова исках да се съберат парите за нуждаещите се от операция и лечение деца, а нестана, макар че 1 смс е 1,20 лв. с ДДС.
Извинявай, алчен ми се струваш... 1$/км. :screwy
П.п. Колега, помагал ли си някога на някой в подобно начинание?
Колеги, които пишете, че бихте платили 1$, а нямате пари в картите, хайде така и така можете да прежалите левче, пуснете смс за някое нуждаещо детенце...Моля... :bowdown

Виж сега благотворителността е много хубаво да я има и да насочва средствата по предназначение,но темата е ,че аз не насилвам(не карам , не будя чувства у хората ,които ми е трудно да опиша , не злоупотребявам с нещастието на някой)и ако ти твърдиш ,че съм алчен,че нямам работа или друго то тогава не ме познаваш ни най-малко за да ги казваш тези неща.Колкото до това ,че имам идея и искам да я реализирам - да ме обесят ли?Малко ли хора продадоха своите идеи вече?От къде знаеш каква(и дали) част от печалбата не е отишла точно за благотворителност?Не слагай етикет на всичко ,което на теб ти се струва нередно,защото по всеки въпрос има МИНИМУМ 2 мнения.Не искам да те засегна или нещо друго,просто искам да кажа ,че неправилното за теб може би е правилно за някой друг.....

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Нед 06 фев 2011 19:28

Това ок,да се помага на деца които имат нужда от живото спасяващо лечение и разбира се,не само при война,но тогава процента е огромен.Не тия сълзливи ПРи на Ани Салич,Тити Папазов и др-те там,за децата от еди си къде си,за децата от еди си кво си.ДОбре,че са мизерни условията е факт,отговорна е държавата,защо тогава,тази същата,която не си е свършила работата,те бомби за още пари,когато ти и вършиш дефакто работата ??? И е така,ако някой отрече,значи или не живее тук или откровенно се заяжда-Какъв процент от децата по всички домове са българчета (айде бели поне),а ? А какъв процент са цветни,не съм расист,ама тия ни съсипаха и продължават.48 % от първолаците,майчиния им език не е български,след 20 години отношението българи-"малцинства" ще бъде еди си какво си...И продължаваме да ги стимулираме да го правят...Вярно,че са трудов актив и трябва да бъдат изпшолзвани,както е редно,но нека не навлизаме в темата,защото мога да си защитавам позицията и с примери и факти и с теории,до догодина.Нека бъда извинен за спама.

елимн : Добре,има ги, :bowdown поклон пред тия мъже които са си свършили задачите с чест и достойнство и са показали,че мъжеството и саможертвата не са изчезнали,но толкова много ли са те ? Колкото изоставените циганета по контейнери и каруци ? Толкова ?

Относно такива кампании,с конкретна цел,с явен получател,бих,съм и ще продължа да дарявам,пък дано да успеем да помогнем.Не ме разбирайте като безсърдечен варварин-расист.Просто реалист относно ромата.

PS Току що пратих смс за Сандра.И пак го правя защото все пак 1 лв. ще стигне,но тия 20 ст :banghead: :banghead:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”