Stoi написа:Един написа:Не разбрах наистина - я поясни.
аз ако расъждавах като съдържател на БГ WC изобщо нямаше на я мия , а шях да карам само на борчета като виден голфаджия :) Ако си разбрал обясни ми и на мене, че се обърках нeщо и аз :D
WC съдържателя не го давам за пример с обидна цел. Правило ми е впечатление как на доста места събират вход 50ст, имат долу горе нови плочки и врати (т.е. претенции за някакво положение), но миризмата не се премахва с достатъчно вода, редовно чистене и добра вентилация. Вместо това просто се набива ароматизатор в по-големи количества и така разчитат, че ще мирише "хубаво" без да се усеща първичния "слой".
В колите случая е малко по-различен - миризмата не е от непочистено, а просто няма как да не се усеща от време на време мирис на масло, бензин, газ и най-вече водни изпарения в дъждовно време. Имам обаче спомен отпреди 10 години когато влязох в една по-претенциозна чисто нова кола и ми направи впечатление миризмата. Почти сигурно е било ароматизатор, но нещо от по-висока класа - затова се чудя какво може да се намери в тая област, разалично от борчетата и амби пур.