mupk0 написа:Реално жилото колко бързо се върти вътре...дали на ръка мога да симулирам висока скорост ?
на ръка не,но ако имаш дрелка с регулиране са оборотите ще стане.Успех.
mupk0 написа:Реално жилото колко бързо се върти вътре...дали на ръка мога да симулирам висока скорост ?
/мрънка за ново/.Най - общо представлява уплетени стоманени нишки.Ако има и само една скъсана, тя ще задържа,жилото ще се усуква неравномерно и ще вибрира от неравномерното въртене и ще тресе.
kostadin_spasov написа:А според мен жилото си/мрънка за ново/.Най - общо представлява уплетени стоманени нишки.Ако има и само една скъсана, тя ще задържа,жилото ще се усуква неравномерно и ще вибрира от неравномерното въртене и ще тресе.
П.С.:Това е мое мнение , но новото е 12 лв и ще спре да тресе и вибрира.
lent написа:Баси гадното жило - чак толкова да играеМи то ако вземе та се усили амплитудата още малко ще заприлича на махало на часовник
Според мен ако жилото нещо е деформирано ще има такова колебаене при ниски скорости - примерно до 40-60км/ч.Ама за пръв път виждам чак при 120км/ч. да прави такова нещо.Мисля че колата ти дава знак да не я пришпорваш толкова,явно я мързи вече да слугува на собственика си
така до там оправи се трептенето на стрелката, но шума остана, след това следва махане на таблото и смазваш с лека смазка жилото да напой в кожуха а горе при квадрата и при таблото слагаш стабилна грес и си готов. Това последното го правих преди месец мисля. Дано да съм ти помогнал. а може да свалиш жилото да го видиш да го развъртиш с една дрелка, защото ако много време не се е смазвало се е прецакало като при мен и аз го смених.mupk0 написа:За 12лв няма да си играя излишно...купувам нови,ще проверя и скоростната...принципно около 750 оборота започва едно чукане и тракане от скоростната.На по-високи обороти проблем няма.

mupk0 написа:Новото ще го смажа,но старото (наличното) едва лиТези 2 дена времето е топло (положителна температура) и проблем няма....
ще нашляпам
махни таблото и смажи с грес и няма да имаш проблем и в студа mupk0 написа:Нивото на маслото в кутията е нискоСлед няколко дена като го сменя ще се чуе дали има проблеми
радвам се че ме послуша
след като маслото ти е ниско значи е изтекло от някъде с годините и долу си мн умаслен провери си уплътнението дето влиза жилото за километража.. принципно при мен беше разядено от маслото и там там си е сълзяло с години наред, решение намерих като от гума изрязах ново уплътнение... следващия проблем идва от това че болтчето горе навито в алуминиевия корпус се е прецакала резбата и така се наложи да сложа един самонарезен болт там и всичко стана тип топ.mupk0 написа:Така е колега.При мене има омаслено и от страната (капака) на аксиалният лагер.Даже сега обсъждаме вариянта да свалим скоростната ,да я отворим и да видим какво има и за смяна,че преди когато ме влечаха "просташките изпълнения",доста си жулих кутиятаЩе се чуе съвсем скоро.Ако нещо затегне скоростната идеална възможност за монтаж на 5степенна

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 61 госта