Енергоспестяващо устройство - мнения

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
fantomasss
Автомобил:
Двигател:

Re: Енергоспестяващо устройство - мнения

Мнениеот fantomasss » Вто 08 фев 2011 18:23

Светят де***ба и двата даже, да се не минат... :mrgreen:
Абе един познат ми го подари чистак нов запечатан с кутия и инструкция, че даже и гаранция има... :screwy

vasko01
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasko01 » Вто 08 фев 2011 21:30

fantomasss написа:Светят де***ба и двата даже, да се не минат... :mrgreen:
Абе един познат ми го подари чистак нов запечатан с кутия и инструкция, че даже и гаранция има... :screwy

Еми връщай го щом е в гаранция mhihi .

Иначе такива разработки(гаражни) в стил Млад техник и ТНТМ имаше още по бай Тошово време ама дали някой е постигнал резултат ..... :?: :?:

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Сря 09 фев 2011 14:41

mely написа:
fantomasss написа:Подариха ми такъв уред и вече месец от както е включен в мрежата, но резултат няма, поне не положителен. Ще изчакам и другия месец да видя как ще е хавата и ще споделя. Все си мисля, че едва ли ще ми спести повече от 20 "стинки" mhihi

Някой се е оттървал. :mrgreen: И толкова няма да ти спести ама виж да ти изхаби....диодите светят ли. mhihi

Да, по вероятно е да изхаби ! :P

Потребителски аватар
cicko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cicko » Сря 09 фев 2011 17:08

Това е измама,не се отдавайте да ви води емоцията,ако беше истина енергото да е фалирало досега

Потребителски аватар
fantomasss
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fantomasss » Сря 09 фев 2011 17:55

cicko написа:Това е измама,не се отдавайте да ви води емоцията,ако беше истина енергото да е фалирало досега

Сигурно е така, но нали ми е подарено, ще го оставя в мрежата за още един месец. Няма да изхаби ток за един бойлер я! mhihi

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Сря 23 фев 2011 13:13

One написа:Taка
дойде сметката за януари

според нея ефект от уреде НЯМА !!!

ще изчакам следващия месец, като този път лично ще засека показанията на електромерите щот има огромна вероятност да са били отчетени предишния или този месец не физически, а по усмотрение - както много често правят имкасаторите, когато ги мързи или не са смогнали !!!

:wink: Днес се появиха февруарските сметки на сайта на ЧЕЗ. Ако си успял да го засечеш казвай как е!
Иначе за миналия месец всичките ми познати се оплакаха от завишени сметки , вкючително и аз.

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Сря 23 фев 2011 15:40

Стресиран съм от последната ми сметка за ел. енергия scare Взех едно такова устройство от приятел , и от днес е в контакта, пък да видим кво ще излезе.Странно е че пише че е Немско :063: и че пести между 20%-35% , изглежда евтин Китайски боклук , марката му е Аланис и е с година гаранция . Не съм го плащал , но цената му е 70 кинта :| Ще се тества идните два месеца и ще разбера ква е хавата, сега не мога нищо да кажа

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Сря 23 фев 2011 16:04

POLO PAVLETI написа:Стресиран съм от последната ми сметка за ел. енергия scare Взех едно такова устройство от приятел , и от днес е в контакта, пък да видим кво ще излезе.Странно е че пише че е Немско :063: и че пести между 20%-35% , изглежда евтин Китайски боклук , марката му е Аланис и е с година гаранция . Не съм го плащал , но цената му е 70 кинта :| Ще се тества идните два месеца и ще разбера ква е хавата, сега не мога нищо да кажа

Хора вие сте мазохисти....ето го за 15 лв http://www.dealextreme.com/p/pw001-util ... -220v-4493 има го и по евтино но не ми се търси .По спомен беше 4 лв .Що си давате парите за глупости...

Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2.4I » Сря 23 фев 2011 16:27

mely написа:
POLO PAVLETI написа:Стресиран съм от последната ми сметка за ел. енергия scare Взех едно такова устройство от приятел , и от днес е в контакта, пък да видим кво ще излезе.Странно е че пише че е Немско :063: и че пести между 20%-35% , изглежда евтин Китайски боклук , марката му е Аланис и е с година гаранция . Не съм го плащал , но цената му е 70 кинта :| Ще се тества идните два месеца и ще разбера ква е хавата, сега не мога нищо да кажа

Хора вие сте мазохисти....ето го за 15 лв http://www.dealextreme.com/p/pw001-util ... -220v-4493 има го и по евтино но не ми се търси .По спомен беше 4 лв .Що си давате парите за глупости...

Колега не си прав - ефекта ще да е правопропорционален на цената :lol: Да внимават тези на които са им дали пари да го вземат mhihi

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 24 фев 2011 14:21

Много по-интересен и икономичен е съседния продукт. http://www.dealextreme.com/p/unique-sexy-3d-optical-usb-mouse-1858 :lol:

Потребителски аватар
mely
Двигател:

Мнениеот mely » Чет 24 фев 2011 14:36

black` написа:Много по-интересен и икономичен е съседния продукт. http://www.dealextreme.com/p/unique-sexy-3d-optical-usb-mouse-1858 :lol:

Ей тук http://www.intimategadgets.com/category/dildos има и по интересни ...за икономичност да не говорим mhihi mhihi .Продуктите са от серията "Щастлива жена" :Mr Green Fun

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Чет 24 фев 2011 14:45

Аман от икономисти :Mr Green Fun !

Потребителски аватар
mely
Двигател:

Мнениеот mely » Чет 24 фев 2011 20:29

milmar написа:Аман от икономисти :Mr Green Fun !

Гарантирам ама 100 % намаление на сметките .Лично инкасаторката ще я плати. :Mr Green Fun :Mr Green Fun :063: :063: :063: :063: :063: :063: :063: .и това само за 7-10$.
Айдееееее народеееее на energy saver

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Мнениеот Mihailov78 » Чет 24 фев 2011 20:34

пр@стаци, икономисахте темата на човека :Mr Green Fun

Потребителски аватар
mely
Двигател:

Мнениеот mely » Чет 24 фев 2011 21:21

Айде сега и простаци.....ние се опитваме да помогнем ефикасно ,а не да се дават парите за глупости.Криза е.
И така накратко с това Изображение нема да стане

но с товаааааа ...няма да сложа снимка щото ще изгубим децата фенове..ама е масажор с пингвинче :Mr Green Fun може да ползвате и за програма енергийна ефективност- дори и без батерии.Така чеее простаци не сме :Mr Green Fun

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”