Абе един познат ми го подари чистак нов запечатан с кутия и инструкция, че даже и гаранция има...

fantomasss написа:Светят де***ба и двата даже, да се не минат...![]()
Абе един познат ми го подари чистак нов запечатан с кутия и инструкция, че даже и гаранция има...
mely написа:fantomasss написа:Подариха ми такъв уред и вече месец от както е включен в мрежата, но резултат няма, поне не положителен. Ще изчакам и другия месец да видя как ще е хавата и ще споделя. Все си мисля, че едва ли ще ми спести повече от 20 "стинки"
Някой се е оттървал.И толкова няма да ти спести ама виж да ти изхаби....диодите светят ли.
cicko написа:Това е измама,не се отдавайте да ви води емоцията,ако беше истина енергото да е фалирало досега
One написа:Taка
дойде сметката за януари
според нея ефект от уреде НЯМА !!!
ще изчакам следващия месец, като този път лично ще засека показанията на електромерите щот има огромна вероятност да са били отчетени предишния или този месец не физически, а по усмотрение - както много често правят имкасаторите, когато ги мързи или не са смогнали !!!
POLO PAVLETI написа:Стресиран съм от последната ми сметка за ел. енергияВзех едно такова устройство от приятел , и от днес е в контакта, пък да видим кво ще излезе.Странно е че пише че е Немско
и че пести между 20%-35% , изглежда евтин Китайски боклук , марката му е Аланис и е с година гаранция . Не съм го плащал , но цената му е 70 кинта
Ще се тества идните два месеца и ще разбера ква е хавата, сега не мога нищо да кажа
mely написа:POLO PAVLETI написа:Стресиран съм от последната ми сметка за ел. енергияВзех едно такова устройство от приятел , и от днес е в контакта, пък да видим кво ще излезе.Странно е че пише че е Немско
и че пести между 20%-35% , изглежда евтин Китайски боклук , марката му е Аланис и е с година гаранция . Не съм го плащал , но цената му е 70 кинта
Ще се тества идните два месеца и ще разбера ква е хавата, сега не мога нищо да кажа
Хора вие сте мазохисти....ето го за 15 лв http://www.dealextreme.com/p/pw001-util ... -220v-4493 има го и по евтино но не ми се търси .По спомен беше 4 лв .Що си давате парите за глупости...
black` написа:Много по-интересен и икономичен е съседния продукт. http://www.dealextreme.com/p/unique-sexy-3d-optical-usb-mouse-1858
milmar написа:Аман от икономисти!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта