Как се разкача една букса (голф 4)
Как се разкача една букса (голф 4)
Здравейте, интересувам се как може да разкача тази букса. Опитвах се доста пъти, но без успех. Искам да го направя понеже явно в нея някъде един от кабелите не прави контакт, от време на време токовете към тази врата просто спират и, като ги размърдам пак идват. Като се разкача буксата трябва ли да се разкача акумулатора?

- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как се разкача една букса (голф 4)
За буксата по добре да не гадая да не я счупиш заради мен.А за проблема по вероятно е да се е пречупил някои кабел(нищо,че отвън изглеждат добре)поне на Г3 е болно място.
- VW`VENTO
- Автомобил: VW BORA 1.9TDI
- Двигател: AHF
при голф3 тази голямата пластмаса се хваща и се завъртя ама непомня в коя посока
Аз вече леко счупих пластмасата (тази облата)
. А съм 99% сигурен, че проблемът е точно в буксата, защото като размърдам един конкретен кабел и си идва тока. Просто се оказа много трудно да я извадя. По какъв ли не начин се опитвах. Как са я направили
. Странното е, че изглежда, че никой не е имал такъв проблем, а си мислех, че ще е често срещан.

-
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB

това с жилтичкото дето съм го омазал е една от контричките които държат буксата на мястотот и може да повдигнеш крайчето и (то не се вижда на снимката )с отвертка и да я изтеглиш.Огледай дали и от другата страна няма такава контра.
Най-после след колко дни мислене и страх да не я изпочупя разгадах как се маха. Тайната не е много голяма
Просто дърпаш, нищо не трябва да натискаш или нещо такова. Буксата изглежда, че е на две части и за това настана такова чудене. А частта, в коята се закача не може да се види на снимката, а и докато не я махнеш не можеш да я видиш. Дърпайте смело, няма какво да счупите 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”