Ако някой може да помогне да пише

Колата е голф 4, 1999 година.
Мерси

spyki_76 написа:мисля ,че беше като включиш нагревателя за задното стъкло трябва да греят и страничните огледала
VALENTINO87 написа:spyki_76 написа:мисля ,че беше като включиш нагревателя за задното стъкло трябва да греят и страничните огледала
да,така е..включваш копчето за нагревателя на задното стъкло и настройваш джойстика на огледалата
Христо Стайков написа:При мен копчето за огледалата е само за регулиране на същите,а нагревателя е комбиниран с нагревателя на задното стъкло от копчета на арматурното табло в дясно от волана.Нагряването на огледалата няма нищо общо с копчето на вратата.
VALENTINO87 написа:при мен на джойстика си има нагревател и като го завъртя на него,така си остава,не се връща
VALENTINO87 написа:при мен на джойстика си има нагревател и като го завъртя на него,така си остава,не се връща
easy87 написа:VALENTINO87 написа:при мен на джойстика си има нагревател и като го завъртя на него,така си остава,не се връща
то като го завъртиш отива на R или на L и по този начин настройваш огледалата,а това се намира посредата между тези двете букви и представлява едно нагревателче и като дръпна към него то копчето се връща пак на средата...
KirilGeorgiev написа:Това че на копчето има нарисуван нагревател изобщо не означава че огледалата имат подгряване
Христо Стайков написа:Няма,но преди няколко дена четох във форума тема точно за това и колеги които го имат нарисувано споделяха,че не отговаря но маркировката.А ти колега си пусни нагревателя за задното стъкло и след малко ще разбереш дали нагряват и огледалата като ги пипнеш,трябва да са затоплени.
Христо Стайков написа:Христо Стайков написа:Няма,но преди няколко дена четох във форума тема точно за това и колеги които го имат нарисувано споделяха,че не отговаря но маркировката.А ти колега си пусни нагревателя за задното стъкло и след малко ще разбереш дали нагряват и огледалата като ги пипнеш,трябва да са затоплени.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта