Колеги, дайте един акъл защо се получава така от какво може да е. Преди 2-3 месеца карето ми (предно ляво външно) се разтрака, посъветваха ме да не купувам ново, а да сложа втора ръка, че били оригинални и били по хубави

ок. Взех аз втора ръка сложиха го и след 2-3 дни почна и малко по малко се усливаше тракането. Смених го с друго пак такова, и пак същата работа 2-3 дни и пак така

Миналата седмица на 11-ти отидох купих чисто ново каре на GLO с гаранция 18 месеца (викам си стига с тея втора ръка ново ще е препоръчаха ми го казаха, че е от най-добрите) смениха ми го и аз присъствах този път и от начало всичко наред, няма тракане зарадвах се много викам край с тея карета. Паркирах колата пред нас и вечерта тръгвам и се чуваше съвсем леко претракване

викам причува ми се сигурно

На другия ден обаче разбрах, че не ми се пречува, защото се чуваше малко по-силно и така пак се увеличи това тракане, а не съм минал много километри (към 20-30км) и колата си я карам съвсем нормално нито да съм въртял гуми по завои и т.н. най-нормално каране
Моля някой ако знае и се е сблъсквал с такъв проблем да сподели от какво може да е
Колата е Голф 3 ТДИ 97-ма година АХУ мотор ако има значение мотора
Мерси много предварително!