заглавието mod edit: golfer
Трудно включват скоростите GOLF 2
- JAMES-20
- Автомобил: Seat Leon 1P 2007
- Двигател: BMN
Трудно включват скоростите GOLF 2
колата ми е голф 2 1.6 карбуратор,имам проблем със скоростите : 1-ва влиза идеално,от 1-ва на 2-ра -втора понякога влиза доста трудно,3та 4-та и 5-та влизат добре ,но и задна понякога ми прави проблеми като не иска да се включва.Търсих из форума но никъде не намерих нещо подобно на моя проблем,които може да помага
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- koki_folza
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- zexer
- Автомобил: Golf2
- Двигател: 1.3 MH
- Контакти:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=15603
Погледни това - 15та стъпка в това което съм писъл. Ако си разкачвал така скоростния лост от връзката със скоростната кутия е възможно 1-2 мм да не е затегнато точно/накриво/ и сега да не влиза задна.. или да е на "ръба" да влезе...
Погледни това - 15та стъпка в това което съм писъл. Ако си разкачвал така скоростния лост от връзката със скоростната кутия е възможно 1-2 мм да не е затегнато точно/накриво/ и сега да не влиза задна.. или да е на "ръба" да влезе...
Последна промяна от zexer на Чет 27 юли 2006 23:10, променено общо 1 път.
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
И при мен втора понякога влиза много трудно , но аз си знам че е от маслото , проблема го прави като е стояла повече време колата в покои и сутрин като я запаля ми прави тази мизерия и особено зимата от 1-ва на 3-та направо , иначе като се разбие маслото се оправя!При теб винаги ли го прави ?Ако е винаги най-вероятно се е разхлабил болта за реглаж на скоростния лост и щангата се е изместила , кактъо казаха колегите по-горе мм са от значение !Успех !
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
И при мен е така зимата ама бях обърках маслото и вместо 75В90 сложих 80В90....И при мен втора понякога влиза много трудно , но аз си знам че е от маслото , проблема го прави като е стояла повече време колата в покои и сутрин като я запаля ми прави тази мизерия и особено зимата от 1-ва на 3-та направо , иначе като се разбие маслото се оправя
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”