Аз пък силно се интересувам някой ако ви удари с кола мислите ли, че ще спре да ви пита дори как сте? Да не говорим за идване на КАТ, решаване кой бил виновен, издирване на виновния и т.н. По-скоро ще ви оставят да си лежите в канавката докато дойде линейка направо или не си тръгнете сами.

Лично съм го изпитал това нещо и то не един и два пъти. Пък който иска и 2-3 граждаски да си направи, че да е по-спокоен. Мен не ме касаят. Всеки си избира.

Не е лекомислено. Това е реалността в България за съжаление. Аз ви говоря, че тука убиха един приятел така и на виновния нищо не му направиха. Макар, че остана на ПТП-то. Тресна го в града кола. Той караше с 50 оня с колата го удря със 100 и кусур отзад градско. И нищо. След 6 месеца пак си караше колата доволен. Та на кой му пука за някакви скапани ламарини, брони и съдия изпълнители. За държавата ли му пука или за застрахователа?!

Нека дойде. Ако иска повече да не излезне от нас жив. Да видим какво ще ме съдят по-точно и ще вземат.

Последния пресен случай съм спрял пред един магазин с колата. Преди 1 месец става. Някакъв бакшиш очевидно много забързан отнема предимство на скутер. Скутера се удря в него челно. Добре, че поне беше с каска.

Това става 2 метра зад мен. Докато излезем от колата, че в първия момент не вдянах какво се случва и познайте. Бакшо само спря, огледа се 2 секунди дали моториста мърда. И изчезна като хала, като заобиколи падналия. За малко да му мине през главата от бързане. Добре, че имаше пешеходци та му взеха номера поне.

Представете си я ситуацията извънградско. Ще е доста по-голямо мазало.

Да не говорим, че сред тия бакшовци карат роднини на КАТ-аджии без разрешителни, книжки и т.н и т.н.

Та викате да си плащаме а? Колеги вие къде живеете?

Не плащане на застраховки и категории, ами направо народен съд трябва да отворим с тия пари за такива случаи, щото от институциите никой нищо не прави. И наказанията в него да се издават от мотористи.