и то от доста време.

bachest написа:Преди да ми я даде, тиксото с което е намотан винтила на бутилката, го свали като капачка от буркан. Прибра си го, сложи го на моята празна бутилка и ми даде пълната.
muns61 написа:На баща ми колата има 2 пълначки - едната за колата, другата за битовата бутилка. Там, дето зареждам, газта е хубава, но не пълнят битови. Преди карах дизелова кола със зарядно за газ, колко са ме питали по бензиностанциите каква ми е газовата уредба!
mely написа:muns61 написа:На баща ми колата има 2 пълначки - едната за колата, другата за битовата бутилка. Там, дето зареждам, газта е хубава, но не пълнят битови. Преди карах дизелова кола със зарядно за газ, колко са ме питали по бензиностанциите каква ми е газовата уредба!
Ей това не го разбарах /ИЛИ НЕ МОГА ДА ГО ПОВЯРВАМ/![]()
muns61 написа:mely написа:muns61 написа:На баща ми колата има 2 пълначки - едната за колата, другата за битовата бутилка. Там, дето зареждам, газта е хубава, но не пълнят битови. Преди карах дизелова кола със зарядно за газ, колко са ме питали по бензиностанциите каква ми е газовата уредба!
Не е необходимо...
mely написа:muns61 написа:mely написа:muns61 написа:На баща ми колата има 2 пълначки - едната за колата, другата за битовата бутилка. Там, дето зареждам, газта е хубава, но не пълнят битови. Преди карах дизелова кола със зарядно за газ, колко са ме питали по бензиностанциите каква ми е газовата уредба!
Не е необходимо...
То не е необходиво ама ми омръзна да слушам по новините кой е изгорял и как се е запалил...докато си е прехвърлял бутилките/скоро не бях ама явно ще се почва/.Пък и ти си го написал .....не съм те питал .Отделно че това което си написал не виждам какво общо има с темата на колегата - или просто те сърбят пръстите.
Lepoev написа:...пълниха ми една 10кг бутилка с 1кг над нормата по моя молба и искарах 3 месеца с нея.Затова тези дето разправят,че било опасно ако бутилка се напълни над 80% не е вярно.
Затова там където пълнят си пълнете без да се страхувате
batmilko написа:абе още горе им го написах, ама те н - една и съща била - една и съща е, щото такава ви зареждат, а не щот така трябва да е :idea: :idea: :idea:joro_kem написа:мисля, че за в битовата газ съотношението пропан-бутан е по-различно в полза на по-скъпия от двата газа (май беше пропана). иначе битовата газ щеше да е доста по-евтина от газта за автомобили, най-малко поради липсата на облагане с акциз.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта