black` написа:Аз пък силно се интересувам някой ако ви удари с кола мислите ли, че ще спре да ви пита дори как сте? Да не говорим за идване на КАТ, решаване кой бил виновен, издирване на виновния и т.н. По-скоро ще ви оставят да си лежите в канавката докато дойде линейка направо или не си тръгнете сами.Лично съм го изпитал това нещо и то не един и два пъти. Пък който иска и 2-3 граждаски да си направи, че да е по-спокоен. Мен не ме касаят. Всеки си избира.
![]()
Не е лекомислено. Това е реалността в България за съжаление. Аз ви говоря, че тука убиха един приятел така и на виновния нищо не му направиха. Макар, че остана на ПТП-то. Тресна го в града кола. Той караше с 50 оня с колата го удря със 100 и кусур отзад градско. И нищо. След 6 месеца пак си караше колата доволен. Та на кой му пука за някакви скапани ламарини, брони и съдия изпълнители. За държавата ли му пука или за застрахователа?!Нека дойде. Ако иска повече да не излезне от нас жив. Да видим какво ще ме съдят по-точно и ще вземат.
Последния пресен случай съм спрял пред един магазин с колата. Преди 1 месец става. Някакъв бакшиш очевидно много забързан отнема предимство на скутер. Скутера се удря в него челно. Добре, че поне беше с каска.Това става 2 метра зад мен. Докато излезем от колата, че в първия момент не вдянах какво се случва и познайте. Бакшо само спря, огледа се 2 секунди дали моториста мърда. И изчезна като хала, като заобиколи падналия. За малко да му мине през главата от бързане. Добре, че имаше пешеходци та му взеха номера поне.
Представете си я ситуацията извънградско. Ще е доста по-голямо мазало.
Да не говорим, че сред тия бакшовци карат роднини на КАТ-аджии без разрешителни, книжки и т.н и т.н.
Та викате да си плащаме а? Колеги вие къде живеете?
Не плащане на застраховки и категории, ами направо народен съд трябва да отворим с тия пари за такива случаи, щото от институциите никой нищо не прави. И наказанията в него да се издават от мотористи.
DimoNN написа:.....
Layer написа:ох поредната компютърна нинджа.....
Muncho написа:Еми по софията уж има разни майстори.. ама да не опира човек до тях.
Иначе и аз вече се насочвам към сглобяване на мотора. Масло мисля МОТУЛ да му сложа.
Matematiks написа:И само оргиналдъ филтриникакви шампиони
Ко масло слагате?Аз ще сложа Фукс Силколенот Ибей
passat_b5 написа:Здравейте колеги, смятам скоро време пак да си вземам мотор и съм се спрял на Honda cbr 600rr 2005 или 2006 год. та да ми кажете заслужава ли си този мотор примерно 6000 6500 лева да се дадът за него, защото все пак неса малко пари за 600cc, интересуваме колеги някой от вас ако е карал 600rr как е муден ли е защото съм чувал че били малко мунди в ниските?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: fur1ous и 54 госта