Колеги-мотористи

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
black`
Автомобил:
Двигател:

Re: колеги мотористи

Мнениеот black` » Нед 20 фев 2011 9:36

Ще съдите ли?! Да да, ще съдите ама само тука във форума на приказки! За убийство викате а?! Смех в залата... :063: Много новини гледате колеги. :063: То дали полицаите въобще са си направили труда да го издирват и да му пишат акт на бакшиша. Вие вече ми говорите за съд и убийство. На кой му пука?! :063: Момчето си беше напълно изрядно. Даже и с каска. Нали това ви пиша. Айде ходи го съди после бакшиша, да те видим до къде ще стигнеш, като даже няма да ти кажат кой е бил, ако въобще са го намерили. Не знам как ще го съдиш... Пак си кара колата необезпокояван 100%. Колеги, вие верно май не живеете в България и не знаете как стават нещата тук. Карайте си както искате, но не упреквайте и другите. Щото тук всеки си кара както намери за добре. На кой ли му пука за закона и за някакъв си премазан моторист, като на тия дето трябва да го следят не им пука! :roll: Особено пък на жълтите и сините таксита. :Mr Green Fun Айде спирам да пиша в тая тема, че явно наистина падате от друга държава в България. Или просто не сте изпадали в такива ситуции все още. mhihi

Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DimoNN » Пон 21 фев 2011 13:50

black` написа:Аз пък силно се интересувам някой ако ви удари с кола мислите ли, че ще спре да ви пита дори как сте? Да не говорим за идване на КАТ, решаване кой бил виновен, издирване на виновния и т.н. По-скоро ще ви оставят да си лежите в канавката докато дойде линейка направо или не си тръгнете сами. :roll: Лично съм го изпитал това нещо и то не един и два пъти. Пък който иска и 2-3 граждаски да си направи, че да е по-спокоен. Мен не ме касаят. Всеки си избира. :lol: mhihi
Не е лекомислено. Това е реалността в България за съжаление. Аз ви говоря, че тука убиха един приятел така и на виновния нищо не му направиха. Макар, че остана на ПТП-то. Тресна го в града кола. Той караше с 50 оня с колата го удря със 100 и кусур отзад градско. И нищо. След 6 месеца пак си караше колата доволен. Та на кой му пука за някакви скапани ламарини, брони и съдия изпълнители. За държавата ли му пука или за застрахователа?! :roll: Нека дойде. Ако иска повече да не излезне от нас жив. Да видим какво ще ме съдят по-точно и ще вземат. :evil:
Последния пресен случай съм спрял пред един магазин с колата. Преди 1 месец става. Някакъв бакшиш очевидно много забързан отнема предимство на скутер. Скутера се удря в него челно. Добре, че поне беше с каска. :bishop Това става 2 метра зад мен. Докато излезем от колата, че в първия момент не вдянах какво се случва и познайте. Бакшо само спря, огледа се 2 секунди дали моториста мърда. И изчезна като хала, като заобиколи падналия. За малко да му мине през главата от бързане. Добре, че имаше пешеходци та му взеха номера поне. :banghead: Представете си я ситуацията извънградско. Ще е доста по-голямо мазало. scare Да не говорим, че сред тия бакшовци карат роднини на КАТ-аджии без разрешителни, книжки и т.н и т.н. scare Та викате да си плащаме а? Колеги вие къде живеете? mhihi Не плащане на застраховки и категории, ами направо народен съд трябва да отворим с тия пари за такива случаи, щото от институциите никой нищо не прави. И наказанията в него да се издават от мотористи. :banghead:

No connection :screwy :screwy :screwy Какво общо имат словоизлиянията ти (включително и последното) с това, че си нередовен, караш незаконно мотоциклет, който най-вероятно е нерегистриран, без гражданска, и без номера? От какво се жалваш? :dummy: :screwy :dummy: :banghead:

Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rado_mit » Пон 21 фев 2011 15:51

DimoNN написа:.....

Layer написа:ох поредната компютърна нинджа.....

това мисля отговаря на въпроса ти .. mhihi

Потребителски аватар
RadoShopa
Автомобил: Vw Passat
Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
Контакти:

Мнениеот RadoShopa » Пон 21 фев 2011 17:49

Ооо я успокойте топката момчета,то е ясно,че няма да излезем на глава,както се казва-"Всеки луд с номера си..." :lol: Имаме глави на раменете,дали е правилно или не....според мирогледа на всеки,то като стане белята,тогава изпъкват нещата :roll: Па дано се поотопля скоро да разкършим малко,тая дълга зима бре... 8) Аз днес почовърках-нова предна гума и накладки,утре продължавам с почистване на спортният филтър и скоро следва масълце :012: Ако не го купи некой мераклия-ще го лашкам,няма накъде... :да:

Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rado_mit » Пон 21 фев 2011 17:56

ето това е свястна приказка :beer .. аз поръчах маслото .. филтър вече купих ..

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Пон 21 фев 2011 18:50

И само оргиналдъ филтри scare никакви шампиони
Ко масло слагате?Аз ще сложа Фукс Силколен :applause: от Ибей

Трябва да почвам да правя конверсия от 18 на 17 инча че с тия гуми 18 убиват всичко детско в мен :screwy

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Мнениеот vinixxx » Пон 21 фев 2011 20:12

Ей хора къде намирате майстори за ваще моторетки,те за коли са кът,а за мотори кво остава :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пон 21 фев 2011 20:15

Еми по софията уж има разни майстори.. ама да не опира човек до тях.

Иначе и аз вече се насочвам към сглобяване на мотора. Масло мисля МОТУЛ да му сложа.

Потребителски аватар
RadoShopa
Контакти:

Мнениеот RadoShopa » Пон 21 фев 2011 20:34

Muncho написа:Еми по софията уж има разни майстори.. ама да не опира човек до тях.

Иначе и аз вече се насочвам към сглобяване на мотора. Масло мисля МОТУЛ да му сложа.

Ами то лицензирани сервизи сякаш няма никъде......всичко е "гараж" майсторчета :wink: Но ще има и свестни,аз лично познавам един маниак,по София е,нае си скоро гараж и човърка...!Чатка нещата,сменил е доста моторетки,но както и да е,всеки се оправя :D

Относно маслото само с MOTUL бръмчах,последната смяна сложих някакво Италиянско,намерих го на складова цена....но сякаш не им понасяше на Хондалина,пак ще е с Мотулче 8)

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Пон 21 фев 2011 22:56

Matematiks написа:И само оргиналдъ филтри scare никакви шампиони
Ко масло слагате?Аз ще сложа Фукс Силколен :applause: от Ибей

що не шампиони бре?? аз сега съм с един шампион от Луис, мисля че като от немско няма да е менте..
а масло след мнооого проучване реших да е Бел Рей от Еди, 14 пари килото за 10В40, засега добре му понася на трактора.

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Вто 22 фев 2011 0:14

щото съм вивдал разглобен двигател заради филтъра :? такава мизерия може да ти направи,че ти е бедна фантазията,само като се сетиш къде стои и хипотетично си представим че изплюе карантиите назад към....коляновият вал scare scare scare
22 лева ми е оригиналният в Хонда-не са тези 10 лева дето ще ми оправят живота :wink:

Между другото пробвайте Моторекс от МотоБум(не наливния scare ) - скоростите влизат доста по мазно от Мотул,няма го това чаткане на 1 скорост,Тубата за твоя звяр е 71 кинта така че сме все там

По впечатления от UK форуми маслата са 2- Solkolene и Putolene 8)

П.П. Не го харесвам, този магазин на Еди :012:

Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DimoNN » Вто 22 фев 2011 3:30

за моторекса потвърждавам.. и аз много доволен останах...

Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rado_mit » Вто 22 фев 2011 9:16

аз нали си вкарвам Mobil .. поръчал съм 2 кашона .. за мен и приятелчета да има
П.С. .. хайде да се спрем с маслата .. че ще оспамим темата само :048:

Потребителски аватар
passat_b5
Автомобил: Vw Passat b5 - Audi a4 b7
Двигател: 1.8T
Контакти:

Мнениеот passat_b5 » Вто 08 мар 2011 22:53

Здравейте колеги, смятам скоро време пак да си вземам мотор и съм се спрял на Honda cbr 600rr 2005 или 2006 год. та да ми кажете заслужава ли си този мотор примерно 6000 6500 лева да се дадът за него, защото все пак неса малко пари за 600cc, интересуваме колеги някой от вас ако е карал 600rr как е муден ли е защото съм чувал че били малко мунди в ниските?
Прикачени файлове
1-3.jpg

Потребителски аватар
RadoShopa
Контакти:

Мнениеот RadoShopa » Вто 08 мар 2011 23:34

passat_b5 написа:Здравейте колеги, смятам скоро време пак да си вземам мотор и съм се спрял на Honda cbr 600rr 2005 или 2006 год. та да ми кажете заслужава ли си този мотор примерно 6000 6500 лева да се дадът за него, защото все пак неса малко пари за 600cc, интересуваме колеги някой от вас ако е карал 600rr как е муден ли е защото съм чувал че били малко мунди в ниските?

Колега,и аз съм Хондаджия,а специално за тоя модел лично мен ми харесва визуално много,макар че 600сс. отдавна са ми малко... :) Хондите винаги са били по-уравновесени в оборотите,а моя (CBR 929) бих казал е доста силен в ниските.Също и изключително здрави машини-няма да се пукат рами и т.н.!За 600rr не мога да кажа наистина,карал съм 1000rr...

В крайна сметка ако си го взимаш да си вършиш работа,да ходиш по кафенца и тук там някое преходче с приятели-щом ти е харесал 600rr какво чакаш :wink: Всички вървят добре,това дали в ниски или високи се разминават със стотни от секундата смятам няма ги усетиш,важното е да ти е кеф като го погледнеш и като си го караш :да:

П.С. Само да вметна,че след като добавих спортен въздушен K&N и спортно гърне (ако го купиш stock)-мотора стана друг-откачи :lol: Има варианти за вървеж,така че... 8)Също може чрез смяна на пиньони (зъбаци) също да си го направиш по вкус и т.н и т.н. :wink:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”