red.devilll написа:Колега извади извади маркуча за излишната нафта и ще я извадиш до грам
А колата трябва ли да работи?
red.devilll написа:Пробвай с газ за горене.
Сложих двойна доза от КАСТРОЛ ТДА и 2литра газ на 45 литра нафта.
В събота ще пътуваме извънградско,трябва ли да я караме на високи обороти или да я ръчкам за да изчисти по-добре?
palauzov написа:Проблема не ти е от червената нафта просто проблема е станал точно когато си сипал от нея
За запушени дюзи ли говориш?
mladeja написа:Допълвай колкото можеш с транспортна нафта тоест дизелово гориво което се именува уж евро дизел.Ще разреди това дето си налял и се надявай лека полека да се изчисти системата.
Ще пробвам утре да я източа през маркуча за обратната нафта и ако не стане тогава пълня до горе.
gancho написа:Направи същата проба-сигурно е с много парафин и е задръстил горивния филтър, въпреки добавките.Надявай се да е това-слагаш нов филтър и газ.Чак след това търси на друго място проблема.
Филтъра го смених миналата седмица.Същата работа.Даже май по-зле стана от тогава насам,дали защото продължавах да карам без да предприемам никакви мерки.
mladeja написа:Не се изказвам за спора само.
Десетки, а може би съм направил и 100 тона нафта през ръцете ми, а като петролни горива може и 50 000 тона да са ми минали от течен в изгорял вид-тоест изконсумирал съм ги.Смятам, че разбирам от горива.Ако някой те "кандилка" с червената нафта си е за твоя сметка.Нали знаеш БДЖ по някога трябва и да си мият двигателите при ремонт в работилницата.От там и червената нафта.Но всеки си кара с каквото иска в крайна сметка.
А като карах на други по-стари коли с такава нафта,може да не са толкова чувствителни и за това да не съм имал проблеми???