1. Тези фарове от Голф мк4 мисля, че ще се вържат на колата тъй като тя е Бордо- http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=101&t=198473. Така, трябва ли да се преправя нещо по-специфично за да станат ?
2. Окачване ще взимам, но и това е голям проблем за мен, тъй като старата кола беше със някакво спортно и не бях доволен, а хал хабер си нямам от окачване...койловъри не знам дали да взимам, тъй като ще дойде ниска, въпреки, че ще мога да го регулирам пак ще ме е малко яд, че не мога да я смъкна...

3. Интериора/салона са си стандартни на ГТИ 4вратички...нищо не е променяно...волана е от първите грозните

4. Предната броня е в окаяно състояние...няма ги мигачите, халогените...ножа...всичко е откраднато...Ще запълня всичко, ако взема фаровете от точка 1, в случай, че не ги взема, мисля да се насоча към оригиналните фарове двусекционни, а на бронята да оставя само мигачи, но такива от мк2, като оставя отвори за тях на самата броня. Ножа на бронята ще е според окачването

5. Джантите мисля да си ги оставя оригиналните си на ГТИ, те си ми харесват, а и за нашите пътища ще са идеални.
6. Задължително след покупката на колата ще и направя обслужване на двигателя, защото собственика каза че ремъка е на 70 000км

7.Има проблем със имобилайзера май, не отчита външна температура, дали е от датчика който е зад бронята от пасажерската страна

8. Предно дясно ел.стъкло пропада, задното ляво пък въобще нещо го няма...Ще сваля корите да видя за какво става дума и ще пиша ако има някакво развитие.
9. До колкото разбрах от собственика, отдолу между двете предни колела имало някаква щанга, която пазела тръбите на генерацията, и сега като се подава рязко газ нещо тропа отдолу, щангата е в багажника попринцип, ще я снимам да я видите, но на мен ми мяза на стабилизираща щанга...
10. Амортесьорите на багажника са изпуснали, дайте някакво инфо от къде да поръчам или да закупя направо

Това е за сега, надявам се да съм бил изчерпателен от към ифнормация.
Благодаря ви за отговорите предварително

Извинявам се на модовете ако темата не е за тук, и моля ако е така, да я преместят в правилния раздел