Matematiks написа:...
Има определен пакет от социални мерки, които се прилагат спрямо мен и моите колеги и не защото сме богопомазани, ами поради естеството на работата, която сме се ангажирали да вършим! Нормално е в замяна на ежедневния риск, който поемаме аз и тези като мен, липсата на каквото и да е лично време, както и психическия стрес, който роднините ми изживяват покрай моята професия, да получавам някакви елементарни социално-битови облаги!
Ако не се променя пенсионния праг за в бъдеще, ще се пенсионирам на 59 години (след 25 години работа). Ако нещо допълнително относно моето възнаграждение и осигуряване те интересува, можеш да потърсиш в нормативните актове регламентиращи разностранни аспекти на практикуваната от мен професия. Предполагам си наясно, че не мога да коментирам определени аспекти от професионалния ми живот. Но важното в случая е че каквито и отчисления да се правят, те се вливат в националния бюджет! Още по-важно е че посредством косвените данъци, българина живеещ в пределите на родината с всяка своя покупка влага определена сума в бюджета - нещо което на емигрантите им е невъзможно, поради обективни причини.
В случай че моята работа ти се струва прекалено лесна и изпълнена с позитиви, кандидатствай и бъди един от нас, ползвайки се от безбройните облаги

Ако някой има някакви питания лично спрямо мен, да заповяда на Л.С. Не намирам за нужно да давам обяснения относно личния си живот в обществен форум, какъвто е този тук!