имаш майстор който ти поставя нещата, ама ти си ги цъкнал да видиш кво ще стане.
не защитавам TOM70 ама с едно такова цъкане колко неща се променят,особено като си нямаш на престава кво правиш.
и както е минал месец от покупката.
demonik77 написа: Като я щракнах на буксата и видях, че не работи се обадих на ел. техника, който щеше да ми слага ел. стъклата и той каза да го изчакам, като слага стъклата ще я пробва. Преди 2-3 дни ми сложи ел. стъклата, които взех от колега от форума и той също каза, че не работи...
demonik77 написа:Не съм цъкал колега. При предварителен разговор по телефона, техника ми каза, че щом са еднакви алармите и буксите, просто откачаш буксата и закачаш новата...според теб какво може да е станало?
demonik77 написа:Колега кое е лъжа, ти просто не четеш. Казах, че съм я щракнал в буксата, ти ми казваш, че съм я цъкал - ами не съм/каквото и да означава/, не го отричам и какво от това? После писах и пак пиша, че алармата не е китайска, а е като моята оригиналната на pasat B3, а той я е смъкнал от голф - оригиналната му аларма. Като искаш не пиши колега, никой не те ангажира.
demonik77 написа: Това, че не съм го споменал, не ме прави лъжец! "
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 62 госта