Некоректен потребител

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Re: Некоректен потребител

Мнениеот Layer » Съб 26 фев 2011 19:59

така както описваш :roll:
имаш майстор който ти поставя нещата, ама ти си ги цъкнал да видиш кво ще стане.
не защитавам TOM70 ама с едно такова цъкане колко неща се променят,особено като си нямаш на престава кво правиш.
и както е минал месец от покупката.

demonik77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот demonik77 » Съб 26 фев 2011 20:12

Не съм цъкал колега. При предварителен разговор по телефона, техника ми каза, че щом са еднакви алармите и буксите, просто откачаш буксата и закачаш новата...според теб какво може да е станало?

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Съб 26 фев 2011 20:30

нямаше да пиша в темата повече,защото не ме интересува кой крив кой прав
ама ти тука вече почна да лъжеш

първо казваш едно:
demonik77 написа: Като я щракнах на буксата и видях, че не работи се обадих на ел. техника, който щеше да ми слага ел. стъклата и той каза да го изчакам, като слага стъклата ще я пробва. Преди 2-3 дни ми сложи ел. стъклата, които взех от колега от форума и той също каза, че не работи...

после друго
demonik77 написа:Не съм цъкал колега. При предварителен разговор по телефона, техника ми каза, че щом са еднакви алармите и буксите, просто откачаш буксата и закачаш новата...според теб какво може да е станало?

щом алармата е за 25 лв, няма гаранция ква е и дали буксата е същата.
замерва се или се гледа хубаво описанието.
защото всеки китаец си я прави както му е кеф на него.

demonik77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот demonik77 » Съб 26 фев 2011 20:37

Колега кое е лъжа, ти просто не четеш. Казах, че съм я щракнал в буксата, ти ми казваш, че съм я цъкал - ами не съм/каквото и да означава/, не го отричам и какво от това? После писах и пак пиша, че алармата не е китайска, а е като моята оригиналната на pasat B3, а той я е смъкнал от голф - оригиналната му аларма. Като искаш не пиши колега, никой не те ангажира. Може би искаш да кажеш, че не съм описал хронологично разговора с техника ли? Не очаквам да ми се върнат парите, направих тази тема за съвет от ваша страна и евентуално да се знаят хората, които не са особено почтенни. Нямам за цел да обиждам някого или да обвинявам някого безпричинно.

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Съб 26 фев 2011 20:45

demonik77 написа:Колега кое е лъжа, ти просто не четеш. Казах, че съм я щракнал в буксата, ти ми казваш, че съм я цъкал - ами не съм/каквото и да означава/, не го отричам и какво от това? После писах и пак пиша, че алармата не е китайска, а е като моята оригиналната на pasat B3, а той я е смъкнал от голф - оригиналната му аларма. Като искаш не пиши колега, никой не те ангажира.

оо чета аз,чета.
първо казваш че си цъкнал/пробвал/ алармата и когато не е работила си се обадил на техника,
после казваш че след разговор с техника си я цъкнал/пробвал/

извинявай че не съм разбрал ,но никаде не казваш каква е марката.
казваш само че е втора употреба ,ама каква :roll:

demonik77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот demonik77 » Съб 26 фев 2011 20:55

Виж сега, ясно ми е, че всеки ще се хване за всяка дума, нормално е. Не съм на ти с алармите, но мислиш ли, че преди да я купя не съм се консултирал с техническо лице по тази част? Това, че не съм го споменал, не ме прави лъжец! Нека да си имаме уважението колега...
А сега по темата - ето част от оригиналната обява:
"продавам аларма GT21 с дистанционно, Toва е оригинална аларма от голф3, цена 30лв. пускам линк с пълна инструкция по мантажа на алармата http://www.autoelectric.ru/autoalarm/gt/21/gt21m.htm
снимка - http://tom70.snimka.bg/automobiles/alarma.565300"
Моята, която си е на колата оригинално си е абсолютно същата, ако държиш ще я снимам, както и голямата букса и ще ти пратя снимките.

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Съб 26 фев 2011 21:02

demonik77 написа: Това, че не съм го споменал, не ме прави лъжец! "

виж колега,аз не казвам че ти си лъжец.
пуснал си тема ,темата е да коментираме.
аз коментирам ,но явно щом ти казваш че е така.
нямаме право да коментираме ,а модовете веднага трябва да го направят колегата измамник.
тъпото е че защитавам колега който не познавам, а той може да се хване за мойте думи и да излезе невинен.
защото ти няма как да докажеш че не си ти прееб@л алармата.

затова доказателства трябват, а не само думи.

:beer

demonik77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот demonik77 » Съб 26 фев 2011 21:07

Лошото е, че трудно се доказва кой крив кой прав. Не ми е целта да накарам модовете да го правят измамник, а ако някой купува нещо от него и е прочел темата да има едно на ум. Затова и поисках съвет от вас - по напредналите потребители във форума и за това и отначало не исках да давам ника....Пак казвам не искам да обиждам никого от този форум, прочел съм и съм научил много от него. :wink:

demonik77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот demonik77 » Сря 02 мар 2011 18:16

Явно няма да вземе отношение по темата :?

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Сря 02 мар 2011 21:35

Лично изпратих покана към tom70 да се включи в темата.
Прочел е ЛС-то и дотам. Но темата в продава си ъпва :?
Хора, които използват форума само за търговските си амбиции, никога не са били на почит.
Въпросния е вече розов.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”