Новата ми решетка

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Re: Новата ми решетка

Мнениеот Bai Sando » Пон 21 фев 2011 23:38

Някои кълнът много лошо,мамицата им :beat_butt2
Дано другия месец е без аварии :да:

Потребителски аватар
mirkata 4020
Автомобил: vw mk3
Двигател: 1996

Мнениеот mirkata 4020 » Пон 21 фев 2011 23:41

lion_heart002 написа:Абе я да не ти пука,нека дрънкат каквото си искат.Някой май го е яд,понеже решетката е станала СТРАХОТНА! :beer

Само недей да се отказваш да пишеш в форума,злобари ще има винаги!

И понеже първото мнение беше моето и писах да си оправи мигача(просто за да изглежда по-добре колата),трябваше всички след мен да му се присмеете!Толкова струвате и такъв ви е манталитета,бараките дето ги карате също са по-зле... :не: :не: :не: :не: Показахте си българската простотия отново...

никой не ДРЪНКА,никой не ЗЛОБЕЕ,никой не се ПРИСМИВА,някой карат БАРАКИ така е,и ПРОСТАЦИ също няма.
Успокой се.

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Пон 21 фев 2011 23:45

Аз съм си напълно спокоен!Просто може да се въздържате от толкова крайни мнения!Все си мисля,че сме се събрали умни и читави хора в тоя форум,ама като ги чета такива и направо ми се :001: И това да е само тази тема,докога ще е така масово??? И нямам предвид лично твоето мнение колега.Крайно време е да спрем да си мерим пишките по форумите а и не само и да бъдем хора и да си помагаме-кога ли ще го разберете... :не:

Направо ми писна от комплексари... :обичам ви

extremekoko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот extremekoko » Пон 21 фев 2011 23:59

SANDO 1 написа:Някои кълнът много лошо,мамицата им :beat_butt2
Дано другия месец е без аварии :да:

мани маитапа ама последния удар ми беше на 31ви мноого леко чукнах една мацка отзад и само се обарнах и попитах сестрами само не ми казваи че и тоя месец ми почва така а тя се обърна и ми вика споко още сме 31 :) а първия удар ми беше на 1 в 8:30 сутринта зариди бившата щото се скарахме и малко по късно се шибнах със 70 80 в мантинелата на магистралата и така :) от както свърши януари месец сичко ми варви на 6

extremekoko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот extremekoko » Вто 22 фев 2011 0:01

mirkata 4020 написа:
lion_heart002 написа:Абе я да не ти пука,нека дрънкат каквото си искат.Някой май го е яд,понеже решетката е станала СТРАХОТНА! :beer

Само недей да се отказваш да пишеш в форума,злобари ще има винаги!

И понеже първото мнение беше моето и писах да си оправи мигача(просто за да изглежда по-добре колата),трябваше всички след мен да му се присмеете!Толкова струвате и такъв ви е манталитета,бараките дето ги карате също са по-зле... :не: :не: :не: :не: Показахте си българската простотия отново...

никой не ДРЪНКА,никой не ЗЛОБЕЕ,никой не се ПРИСМИВА,някой карат БАРАКИ така е,и ПРОСТАЦИ също няма.
Успокой се.

колега заеби не се занимаваи винаги ще има някои които да прецака сичко а и ако мислиш че нещо толкова малко ше ме откаже или разобеди начи досега да съм умрял :beer

Потребителски аватар
emiltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emiltd » Вто 22 фев 2011 0:16

lion_heart002 написа:Аз съм си напълно спокоен!Просто може да се въздържате от толкова крайни мнения!Все си мисля,че сме се събрали умни и читави хора в тоя форум,ама като ги чета такива и направо ми се :001: И това да е само тази тема,докога ще е така масово??? И нямам предвид лично твоето мнение колега.Крайно време е да спрем да си мерим пишките по форумите а и не само и да бъдем хора и да си помагаме-кога ли ще го разберете... :не:

Подкрепям мнението ти колега,доста често във форума наблюдавам меко казано иронично поведение,присмиване и др. :( Предполагам,че има много интелигентни и технически гениални хора тук,които не понасят простолюдието,но не е особенно приятно.Предполагам,че повечето включително и аз сме тук да споделим/научим нещо повече за любимата си марка автомобили.Надявам се за в бъдеще общуването в любимия ми форум да стане по-културно :да:

extremekoko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот extremekoko » Вто 22 фев 2011 13:14

emiltd написа:
lion_heart002 написа:Аз съм си напълно спокоен!Просто може да се въздържате от толкова крайни мнения!Все си мисля,че сме се събрали умни и читави хора в тоя форум,ама като ги чета такива и направо ми се :001: И това да е само тази тема,докога ще е така масово??? И нямам предвид лично твоето мнение колега.Крайно време е да спрем да си мерим пишките по форумите а и не само и да бъдем хора и да си помагаме-кога ли ще го разберете... :не:

Подкрепям мнението ти колега,доста често във форума наблюдавам меко казано иронично поведение,присмиване и др. :( Предполагам,че има много интелигентни и технически гениални хора тук,които не понасят простолюдието,но не е особенно приятно.Предполагам,че повечето включително и аз сме тук да споделим/научим нещо повече за любимата си марка автомобили.Надявам се за в бъдеще общуването в любимия ми форум да стане по-културно :да:

много правилно колега за това сме тук и затова е тоя форум но някои хора са явно тук за друго

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Вто 22 фев 2011 14:17

Някой правил ли е такава решетка само че на голф3 :lol: scare

extremekoko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот extremekoko » Сря 23 фев 2011 10:37

dinkonikolaev написа:Някой правил ли е такава решетка само че на голф3 :lol: scare

незнам не съм вждал но ще стане и на г3 вапроса е дали ще му стои добре щото на г3 е по малка решетката иначче сичко се прави имаш ли мерак...

Потребителски аватар
G-HELL
Автомобил: Golf MKIII
Двигател:

Мнениеот G-HELL » Пон 28 фев 2011 17:07

extremekoko написа:а първия удар ми беше на 1 в 8:30 сутринта зариди бившата щото се скарахме и малко по късно се шибнах със 70 80 в мантинелата на магистралата и така

Ех тез жени човече всичко развалят :D заради подобно скарване и аз изчуквах ламарини, купувах 2 стопа и лепих задна броня да позакрепя положението до към лятото :banghead:

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Пон 28 фев 2011 18:23

lion_heart002 написа: Толкова струвате и такъв ви е манталитета,бараките дето ги карате също са по-зле... :не: :не: :не: :не: ...

"Приятел" , тъй като и аз съм писал в тази тема. Искам да те попитам с какво твойта барака е в повече от нашите? Кой си ти да раздаваш епитети и да квалифицираш непознати хора?

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Пон 28 фев 2011 19:27

Ти за човек с такъв манталитет се имаш,ако отговора е не,то не виждам къде е проблема!И никъде не съм казал,че моята барака е повече от вашите! Изобщо прочете ли какво съм имал предвид? Явно това с меренето на пишките продължава... :applause:

Потребителски аватар
maman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maman » Вто 01 мар 2011 10:06

Този голф го видях някъде и беше скоро..ама къде ли беше :banghead:
Иначе 6 :да:

Потребителски аватар
GAZARA
Автомобил: VW GOLF-2
Двигател: 1.6 EZ 1990

Мнениеот GAZARA » Съб 05 мар 2011 20:12

колега решетката е станала супер--заслужажа си и заради хварленият труд и напасване и таркане...до в4ера правих една решетка и ми писна от рязане и таркане--само 4е сложих емблемата от дясно защото тия от лявата страна станаха доста..-виждал сам е на колегата от Пазарджик--БАГЕРА..и затова реших да е преместя от дясно...ако сложиш никилирана емблема ще е по добре ,защото ще се вижда и наклона.. :да:

extremekoko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот extremekoko » Сря 06 апр 2011 21:23

GAZARA написа:колега решетката е станала супер--заслужажа си и заради хварленият труд и напасване и таркане...до в4ера правих една решетка и ми писна от рязане и таркане--само 4е сложих емблемата от дясно защото тия от лявата страна станаха доста..-виждал сам е на колегата от Пазарджик--БАГЕРА..и затова реших да е преместя от дясно...ако сложиш никилирана емблема ще е по добре ,защото ще се вижда и наклона.. :да:

за сега ще я карам с тая емблема никелирана по натам :)

Върни се в “Направи си сам!”