Дано другия месец е без аварии

lion_heart002 написа:Абе я да не ти пука,нека дрънкат каквото си искат.Някой май го е яд,понеже решетката е станала СТРАХОТНА!
Само недей да се отказваш да пишеш в форума,злобари ще има винаги!
И понеже първото мнение беше моето и писах да си оправи мигача(просто за да изглежда по-добре колата),трябваше всички след мен да му се присмеете!Толкова струвате и такъв ви е манталитета,бараките дето ги карате също са по-зле...![]()
![]()
![]()
Показахте си българската простотия отново...
SANDO 1 написа:Някои кълнът много лошо,мамицата им
Дано другия месец е без аварии
mirkata 4020 написа:lion_heart002 написа:Абе я да не ти пука,нека дрънкат каквото си искат.Някой май го е яд,понеже решетката е станала СТРАХОТНА!
Само недей да се отказваш да пишеш в форума,злобари ще има винаги!
И понеже първото мнение беше моето и писах да си оправи мигача(просто за да изглежда по-добре колата),трябваше всички след мен да му се присмеете!Толкова струвате и такъв ви е манталитета,бараките дето ги карате също са по-зле...![]()
![]()
![]()
Показахте си българската простотия отново...
никой не ДРЪНКА,никой не ЗЛОБЕЕ,никой не се ПРИСМИВА,някой карат БАРАКИ така е,и ПРОСТАЦИ също няма.
Успокой се.
lion_heart002 написа:Аз съм си напълно спокоен!Просто може да се въздържате от толкова крайни мнения!Все си мисля,че сме се събрали умни и читави хора в тоя форум,ама като ги чета такива и направо ми сеИ това да е само тази тема,докога ще е така масово??? И нямам предвид лично твоето мнение колега.Крайно време е да спрем да си мерим пишките по форумите а и не само и да бъдем хора и да си помагаме-кога ли ще го разберете...
Направо ми писна от комплексари...
emiltd написа:lion_heart002 написа:Аз съм си напълно спокоен!Просто може да се въздържате от толкова крайни мнения!Все си мисля,че сме се събрали умни и читави хора в тоя форум,ама като ги чета такива и направо ми сеИ това да е само тази тема,докога ще е така масово??? И нямам предвид лично твоето мнение колега.Крайно време е да спрем да си мерим пишките по форумите а и не само и да бъдем хора и да си помагаме-кога ли ще го разберете...
Направо ми писна от комплексари...
Подкрепям мнението ти колега,доста често във форума наблюдавам меко казано иронично поведение,присмиване и др.Предполагам,че има много интелигентни и технически гениални хора тук,които не понасят простолюдието,но не е особенно приятно.Предполагам,че повечето включително и аз сме тук да споделим/научим нещо повече за любимата си марка автомобили.Надявам се за в бъдеще общуването в любимия ми форум да стане по-културно
dinkonikolaev написа:Някой правил ли е такава решетка само че на голф3![]()
extremekoko написа:а първия удар ми беше на 1 в 8:30 сутринта зариди бившата щото се скарахме и малко по късно се шибнах със 70 80 в мантинелата на магистралата и така
lion_heart002 написа: Толкова струвате и такъв ви е манталитета,бараките дето ги карате също са по-зле...![]()
![]()
![]()
...
GAZARA написа:колега решетката е станала супер--заслужажа си и заради хварленият труд и напасване и таркане...до в4ера правих една решетка и ми писна от рязане и таркане--само 4е сложих емблемата от дясно защото тия от лявата страна станаха доста..-виждал сам е на колегата от Пазарджик--БАГЕРА..и затова реших да е преместя от дясно...ако сложиш никилирана емблема ще е по добре ,защото ще се вижда и наклона..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта