Ето как хората протестират срещу високите цени на горивата.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ето как хората протестират срещу високите цени на горивата.
колега не знам от къде черпиш информация, но като човек, който плаща петцифрени суми за ток и вода на месец, мога да ти кажа че те са доста по-евтини отколкото в европа.
не знам за какви международни цени говориш, но нашите са почти 2 пъти по-ниски от средните европейски, говоря за индустриални потребители.
не знам за какви международни цени говориш, но нашите са почти 2 пъти по-ниски от средните европейски, говоря за индустриални потребители.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
One написа:
разни монополисти, които диктуват пазара, а ние търпим и си ги дундуркаме
така ще е
вместо да задаваме правилните въпроси и да искаме и търсим отговорите и решенията се занимаваме с простотии !!!

Просто немога да си го представя, това не е народ, това са роботи, програмирани сме да търпиме да ни мачкат и това е!
Докато монополистите са МАФИОТИ, всичко ще е така, даже по-зле ще става!
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Истината е,че седим и търпим,търпим,търпим...А като ни писне да търпим,вместо да излезем на улицата,за да се види,че и ние сме народ а не мърша,ние просто си събираме багажа и напускаме БълХария.И май така ще продължава да бъде...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Баш. Точно като вица с патката дето мислила ли мислила.

- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
като излезеш на улицата срещу кого ще протестираш?
разберете няма някакво универсално зло, което ни прави по-бедни от останалите.
всички управници крадат, в богатите страни дори и повече от колкото тук.
самото общество трябва да има за цел да създава блага, за да живеят по-добре децата му.
нашето общество мисли само за това, че другите са по-богати от него, че някой иска да го прекара и че винаги е преебано.
но българското общество не иска да работи за да живее щастливо, то иска някой да му дава, за да може да хвърля салфетки по кръчмите. е не става така.
млади хора сте, уж с глави на раменете, не се връзвайте на помията която тече около вас.
разберете няма някакво универсално зло, което ни прави по-бедни от останалите.
всички управници крадат, в богатите страни дори и повече от колкото тук.
самото общество трябва да има за цел да създава блага, за да живеят по-добре децата му.
нашето общество мисли само за това, че другите са по-богати от него, че някой иска да го прекара и че винаги е преебано.
но българското общество не иска да работи за да живее щастливо, то иска някой да му дава, за да може да хвърля салфетки по кръчмите. е не става така.
млади хора сте, уж с глави на раменете, не се връзвайте на помията която тече около вас.
- rahwin
- Автомобил: VW Passat B5 1999г
- Двигател: AJM
http://www.facebook.com/home.php?sk=gro ... 91766&ap=1
Ако някой още не го е сложил.И да го е сложил-нищо.ВЕче има определена дата-13март.Колеги,по-активно!!!
Ако някой още не го е сложил.И да го е сложил-нищо.ВЕче има определена дата-13март.Колеги,по-активно!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Petrolhead без протест - как да създаваме блага , как да се започне нещо те първа като всеки бизнес е обречен ако нямаш сериозен гръб , ако нямаш власт и връзки , ако нямаш начален старт... как да се започне нещо, прав си че трябва да се направи нещо от нас самите , но ние не ревем да ни се дава на готово , а да ни се дава възможност за нещо изобщо да постигнем . Защото какъв бизнес да се захване като държавата те притиска отвсякъде , ако си изряден платец и спазваш всички закони не можеш да си богат, не богат - не можеш да си дори средна класа, то няма такава вече , тука или трябва да си някой на някой или да си мошеник , тарикат или мафиот , иначе как да се постигне нещо - с образование не става ... всички заминаха от тука по тази причина , кои останахме тук , последните мохиканти на постепенно застаряващата и обезлюдяващата се страна... това е жалката истина!
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
колега мога да ти дам десетки примери за фирми, които нямат нито гръб, нито са мафиотски, нито не си плащат данъците, които с много работа са постигнали много. тези хора са постигнали приличен стандарт на живот, само благодарение на труда си.
не разбирам какво общо има държавата. ООД се прави с 200 лева, намираш идея, намираш малко пари и почваш. ако не стане опитваш пак. никой не казва че е лесно, но никой не ти пречи да опиташ.
наемния труд също е на доста по-добро ниво от това преди няколко години, повечето ми познати взимат от 2000 до 5000 лева заплати като наемни работници. без връзки, без подмазване, само с работа и амбиция.
стига сте чели българските вестници, стига сте гледали продажни телевизии, нещата не са толкова черни.
не разбирам какво общо има държавата. ООД се прави с 200 лева, намираш идея, намираш малко пари и почваш. ако не стане опитваш пак. никой не казва че е лесно, но никой не ти пречи да опиташ.
наемния труд също е на доста по-добро ниво от това преди няколко години, повечето ми познати взимат от 2000 до 5000 лева заплати като наемни работници. без връзки, без подмазване, само с работа и амбиция.
стига сте чели българските вестници, стига сте гледали продажни телевизии, нещата не са толкова черни.
-
- Автомобил:
- Двигател:

- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
black` написа::shock И аз искам работник за толкова тогава.Само дето в софия не съм чул някой с над 1200 и то с извънреден тежък труд.
само с искане не става, точно това е идеята.
седни, помисли какво ти се прави, реши къде искаш да си след време, и давай.
-
- Автомобил:
- Двигател:
2000 лв на месец
смятам че ще интересно не само за мен а за всички къде ги има тези заплати - и да не забравяме , че няма как всички да сме от София . Хайде да спомена че имам висше - стопанско управление , в момента се нарича бизнес администрация , айде да не е 2000 , да речем 1500 ... като навсякъде търсят хора със стаж , а за собствен бизнес - ако беше толкова лесно едва ли някой от нас щеше да работи за някой друг. Дребния бизнес умира , а май и средния , по морето където съм аз има пари само през летния сезон, ама той е 2 месеца ...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Имах предвид, че не е реално, колкото и да си се трудил. Моя пример, момчето е от 3-4 години в тая фирма. Доста голяма и сериозна. Пак е в София. Сега съкратиха половината персонал. Намалиха им заплатите със 150 200 лева, но за сметка на това и работата им стана почти двойна. И вече мисля взима около 1000. Шефовете лежат на принципа ако не си ти, за тия пари ще дойдат други и пак ще работят по толкова. Не знам от къде ги взимаш тия цифри.
За наемен труд 5000. Звучи като лоша реклама.
Виж ако си "муле" или нещо подобно може и да ти повярвам. 

Последна промяна от black` на Пон 28 фев 2011 18:07, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Точно така - в момента им е много лесно , защото факта че е трудно с намирането на работа шефовете си правят каквото искат със заплатите и наистина винаги ама винаги се намира някой друг, който да дойде и да работи за ниска заплата.
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
а сега си представи, че от теб зависи бизнеса на този шеф.
че фирмата не може да функционира гладко без теб, шанса да те изгони е по-малък, а и заплатата ти няма да е като на останалите. защото ако буташ колкото да ти мине деня, разбира се че ще си първия през вратата.
как се става такъв човек?
че фирмата не може да функционира гладко без теб, шанса да те изгони е по-малък, а и заплатата ти няма да е като на останалите. защото ако буташ колкото да ти мине деня, разбира се че ще си първия през вратата.
как се става такъв човек?
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Шефовете от де да ги вземат тези пари като в момента в България потреблението на всичко е почти спряло?golf_td написа:Точно така - в момента им е много лесно , защото факта че е трудно с намирането на работа шефовете си правят каквото искат със заплатите и наистина винаги ама винаги се намира някой друг, който да дойде и да работи за ниска заплата.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”