Ето как хората протестират срещу високите цени на горивата.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
black`
Автомобил:
Двигател:

Re: Ето как хората протестират срещу високите цени на горивата.

Мнениеот black` » Пон 28 фев 2011 18:13

Ами как, като ближеш г.. . Как според тебе? :roll: И колко са такива хора в държавата? Аз тия дето ги познавам "шефове", нито един няма нужните умения за такава длъжност, още повече пък за такива пари. Всичко опира до близането. :P :roll:

golf_td
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_td » Пон 28 фев 2011 18:15

Не искам да говоря за конкретния случай , но повярвай ми - има от къде!

Потребителски аватар
if4oo
Автомобил: GOLF 4 VR6T
Двигател: AUE

Мнениеот if4oo » Пон 28 фев 2011 18:28

lion_heart002 написа:Истината е,че седим и търпим,търпим,търпим...А като ни писне да търпим,вместо да излезем на улицата,за да се види,че и ние сме народ а не мърша,ние просто си събираме багажа и напускаме БълХария.И май така ще продължава да бъде...

ами ние с извинение сме овци колега!и 3 лева да стане горивото пак ще си плащаме и ще си чешем езиците по форумите.такъв ни е манталитета просто...търпим да ни мачкат

Последна промяна от if4oo на Пон 28 фев 2011 18:29, променено общо 1 път.

golf_td
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_td » Пон 28 фев 2011 18:28

Нали за това са шефове - за да мислят начини как да привличат потребление, за да се бият в гърдите ли са шефове , щом не намират начини - да си подават оставката и да си търсят заместници - има начини - реклама , разнообразие , цени , маркетингови стратегии - зависи за какъв бизнес става въпрос , но както каза един друг колега -надали стават за шефове, защото и аз познавам такива които са ми били шефове и пишат "зграда" със З ... :063: , Но като работим за такива хора какво да правим?

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Мнениеот apa6o » Пон 28 фев 2011 18:46

Хахаха, хора, голяма част от вас дори не могат да разберат, че точно тия неща като сива икономика ще ни погубят и как сега само мърморим, ама след няколко години ще ревем всички с глас... Ще ви подскажа, че цените на горива и всичко останало води до ограбване на т.нар. "националното богатство" или просто големи парични потоци напускат страната. Фактически това не само ни изправя пред икономически срив, а и предопределя тежкия момент в областта на пенсиите след няколко години. Повечето хора в малките населени места работят без договор, на надница, не внасят осигуровки, като в крайна сметка поради не особено голямата грамотност на повечето, те си живеят дори щастливо с парите на ръка и не осъзнават, че всъщност се ползват от нашите здравни осигуровки, а след време ще делят с нас и нашите пари за пенсии :wink: Да, защото разполагаме със солидарно пенсионно осигуряване и щем нещем, към момента работим не само за тия над нас, но и за тия дето понякога дори ги мързи да работят :evil:
Няма да поставям и въпроса с политиката спрямо малцинствата в България, благодарение на която отново ни бъркат в изтънелите портфейли... Няма да поставям и въпроса колко евтино се продава нашата гордост и съвест и какъв резил сме пред останалите... Няма да ви казвам и как докато има заблудени хора дето си мислят, че ако се трудиш неуморно можеш да прокопсаш до хубаво...
Айде точно вие оптимистите да си отворите очите и да си представите, че познавам хора с носпорими качества и ценности, които колкото и труд да полагат, получават стотинки... Знаете много добре, че в родината ни обикновено успяват тия с връзки или по-добрите в с*ирките... Или искате да ми кажете, че аз ако се образовам достатъчно мога да се пробвам да стана премиер на страната примерно и да оправя положението :063: Да, ама не, щото докато съм честен няма как да се случи... Докато съм честен няма да заема никъде ръководен пост, щото обществото ни се гради на тоя принцип-лъжа и кражба от по-слабите, и докато е така нищо няма да стане :wink: И преди да ми кажете, че пак мрънкам, аз ще ви кажа-напротив, имам идеи и се боря за тях и не се предавам лесно, напротив, амбицирам се... Пък и съм доказал, че поне малко акъл имам, защото на месец получавам стипендии почти равни на пенсията на баба ми, а това са пари изкарани по честен начин, чрез лични качества. А тук във форума виждам, че има и хора, показващи правилно мислене, което ме кара да вярвам, че още има шанс за оправия :!:

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Пон 28 фев 2011 19:20

petrolhead,защо изобщо не хванеш и да се разкараш на някъде.Какво ми обобщаваш и определяш всички като един.Гледай си печелившия бизнес,работи си като кърт,за да имаш възможността да даваш повече на банките и тия които са над теб и си свиркай.Остави нас "простолюдието" да се борим за нещо,което искаме.Не ми пречи и на 4 лв. да зареждам,просто няма да мога толкова колкото сега.Ти си един добре изграден и вече обработен донор.Донор на средства.Такива мравки като тебе има около 2 млрд. от които едните си мислят,че са хора,а другите,че струват нещо (САЩ,Япония и Китай).Като си доволен,не се включвай и това няма да е дискриминация,а просто ще изглеждаш малко по-интелигентен и умен.Браво,че си успял да създадеш нещо печелившо тук (поне такова мнение си вадя от думите ти),но поне не се включвай толкова неловко.Ако ти,гений на нашето образование и икономика,можеш да кажеш,че си по запознат и умен от 3-4 доценти (няма да използвам имената им,от уважение) с които постоянно обсъждаме и дискутираме тези въпроси-е ти си голяма работа :).И ти така,като ни гледаш от високо,остави ни да си живеем с идеите,че може и да изградим някакво гражданско общество и да променим нещо от предначертания ни живот.
Без да се засягаш но ти си точно човечето от клипа.Нека го изгледа всеки който сметне за нужно да види как го командват.

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Пон 28 фев 2011 19:27

Ще те помоля да си мериш приказките, специално ти си толкова заблуден, че всякаква комуникация с теб е безмислена.

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Пон 28 фев 2011 19:29

Точно аз :mrgreen:

Потребителски аватар
pkaramitev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pkaramitev » Пон 28 фев 2011 19:32

Аз съм за протест,където и да е,писна ми да ме правят на глупак!
Който е чуства че може да сипва още на тези цени,при тези -заплати,да си седи у дома!
Аз излизам на вън!
АЗ съм БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН,И КАТО ТАКЪВ ИСКАМ МОЯТ ГЛАД/С ДА БЪДЕ ЧУТ!

Не забравяйте думите на АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ!
"ВРЕМЕТО Е В НАС,И НИЕ СМЕ ВЪВ ВРЕМЕТО-ТО НАС НИ ОБРЪЩА,НО И НИЕ НЕГО!!!

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Пон 28 фев 2011 19:33

Клипа е уникален!Поздравления,точно на място е! :beer

golf_td
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_td » Пон 28 фев 2011 19:47

Да, клипа е много добър, но смятам че трезво мислещите хора не са много! Вижте кво правят агитките на Левски и Цска ей така без причина , а сега когато наистина има смисъл от протести, дори и нещо по-сериозно ако се наложи - някак си не се случва, дано да греша де. Иначе държавата може да се намеси като някакъв регулатор на тези цени, не вечно да вдига ръце от проблема , като не могат да решават проблемите - да не стоят на власт!

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Пон 28 фев 2011 19:50

lion_heart002 написа:Клипа е уникален!Поздравления,точно на място е! :beer

Нищо,че към края вече влизат в подробности и човек без икономическо образование трудно разбира за какво се говори,все пак става ясно как ни командорят.Важното е,че го видяхте и видяхте разликата.Аз заблудения,с когото няма смисъл да се говори си имам мнение и си отстоявам правата,нека тези начетени герои,с които си заслужава да седнеш да размениш по 5 приказки си плащат.

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Пон 28 фев 2011 20:42

if4oo написа:
lion_heart002 написа:Истината е,че седим и търпим,търпим,търпим...А като ни писне да търпим,вместо да излезем на улицата,за да се види,че и ние сме народ а не мърша,ние просто си събираме багажа и напускаме БълХария.И май така ще продължава да бъде...

ами ние с извинение сме овци колега!и 3 лева да стане горивото пак ще си плащаме и ще си чешем езиците по форумите.такъв ни е манталитета просто...търпим да ни мачкат

Хората мнооооого години по рано са го казали..
"Свестните у нас считат за луди,
глупецът вредом всеки почита
:
" Христо Ботев

Овце сме....спор няма.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 28 фев 2011 20:47

Този сайт и форумът към него нямат за цел организирането на протести под каквато и да е форма. В тази връзка, подобни теми са недопустими.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”