Мнениеот 420 » Пон 28 фев 2011 19:16
Малко развитие: получих лично съобщение от момчето, и на двама ни не е приятно какво се случва и тук е моментът да поясня, че целта ми не е да оплюя някого или да искам от вас да ми вържете гащите, а да видя как да си оправя колата и всичко да е наред. Последното, което искам е да слагам определения и се постарах да не го правя, но съм безсилен пред това, че има и други недоволни.
Като цяло нямам лоши впечатления от този младеж, но помощта от него се изрази в "братле, ако някога го намеря ще ти го дам", което е доста несериозно, особено след като му казах, че мога да имам редица проблеми, които и Йоанчо спомена. Крив съм, защото не трябваше да си мълча досега от позицията на търсещ, чакащ, молещ и искащ нещо псевдоналично вече почти 2 години.
Хулиганина предлага да му кажа номера на двигателя и да се действа, но днес не успях да го открия, утре ще вдигаме колата и ще се види. Като цяло съм отказал да разговарям с него по телефона, за да може комуникацията ни да е записана черно на бяло в случай, че потрябва тук и там.
Относно отговорностите е ясно, че поемам цялата материална такава, но отказвам да поема и йота от моралната. Вярвам, че направих всичко по силите си преди да напиша тази тема и не съм от тези, които плачат заради собствените си грешки. Занапред ще знам, че такива неща крият риск и ще проучвам хората преди да купувам, но както каза Пешката, тук не е битак и думата значи нещо, а в правно отношение, ако не ме лъже паметта, устният договор се зачита.
Преди покупката, няколко много стабилни хора от форума гарантираха, че Хулиганина е точно момче и супер пич. Доверих се на тях, не на него, но ето - моя грешка, признавам. Това обаче не трябва да му мие ръцете автоматично. Бях забравил, че коректността, почтеността, доверието(а и търпението, Иво - радвай се, че реших да изляза пред всички) се приемат като слабост от някои хора, за което си плащам.
Ще ви държа в течение за всичко, което се случва.