Стиви Джи написа:не е лошо до пуснеш и в раздел "купува". едва ли всички ти четат темата.
Its done:)
Thanks...
raziel написа:Само да се похваля, Пасата е възстановен след повече от месец.
Вече е перфектен:)
Няма и помен от тов акоето се случи..
И е в прекрасно състояние.![]()
Rumen написа:Айде със здраве! и дано повече да нямаш подобни инциденти.
Сподели къде го правиха, доволен ли си от ремонта? Много ли си вътре или застрахователите поеха разноските?
JFIAT написа:...
Друг пример: Изпреварвам колона от 2 ТИР-а на магистрала които караха с около 120. Моята скорост е 140-150, като използвам лявата лента за изпреварването.. в същото време ме настига много бързо автомобил (очевидно каращ с поне 200 или повече) и почва да ми пресвятка?!? Що за малоумник може да е тоя? Хем карам над максимално разрешената (130км/ч), пък и изпреварвам колона от 2 големи ТИР-а!? Да не говорим, че докато не ги изпреварих до последния момент тоя идиот стоеше на 2 метра зад мен...
За съжаление на пътя има много такива ненормалници със бързи и скъпи автомобили, които не уважават собствения и чуждия живот. Единствено като извод може да си направим е да следваме стриктно съветите и принципите на дефанзивното шофиране! Това е единствения начин да се предпазиш максимално от такива "шофьори"!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 95 госта