Лесен за подръжка, но частите са кЪт! Много маневрен, въпреки че е без хидравлика!
Бре колата си е за коликционери!
radotom написа:Е, вярно, че беше в тунела горе, ама скороста си я пише - 127км/ч

muns61 написа:...
Първата ми кола беше Вартбург 312 купе. Жесток автомобил, много общо с Траби (окачване на по един напречен ресор, двутактов мотор, къси предавки, 6 волта инсталация, права кормилна рейка - буквално може да цепиш милиметъра при управление! като спортна кола). ВАЗ овете са с кофти кормилни кутии, меки пружини отзад и лека задница, скапано купе- тотал ръжда, абеее съветска кочина. ДКВ-то (Траби и Вартбург) са коли с характер.
Да предупредя - комфорта липсва, не е за меки китки!

vanko_VW написа:Абе уж четох цялата тема ама никъде не видях да пише за парното на траби, та вярно ли е че няма?Нещо ми се мота в главата, че е въздухар или греша.
А по тематаколега взимай и не се чуди.
Преди 10г. се возихме на село с един Варбург, беше голям кеф

Прекалено елементарен за поддръжка.Един единствен ремък без който неможе.Редовно гресиране.Сменявал съм бутало насред пътя на Ябланица и продължавам.Беше изгоряло точно в средата от силен бензин.Работеше с 86, а бях сипал 98 от Гърция по време на кризата когато даваха само по 20л.с талони.Вярно че София-Варна е около 8ч.,но тръпката е неописуема-"С кола на море". 
slance написа:Сменявал съм бутало насред пътя на Ябланица и продължавам.

group® написа:Спирачния път на трабанта при 120км/ч е интересно нещо:
До 120 ускоряваш от София до Ихтиман и после натискаш спирачката за да може към Пловдив да спре.

skilidka написа:...-искам да си го направя кабрио.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 68 госта