red.devilll написа:mladeja написа:Не се изказвам за спора само.
Десетки, а може би съм направил и 100 тона нафта през ръцете ми, а като петролни горива може и 50 000 тона да са ми минали от течен в изгорял вид-тоест изконсумирал съм ги.Смятам, че разбирам от горива.Ако някой те "кандилка" с червената нафта си е за твоя сметка.Нали знаеш БДЖ по някога трябва и да си мият двигателите при ремонт в работилницата.От там и червената нафта.Но всеки си кара с каквото иска в крайна сметка.
Колега бадажанака работи в БДЖ и ми дава на седмица-две по една туба от 20 литра червена нафта и ми я подарява. На неговата кола кара със съяата и си е за влаковете ,а не за промивка както казваш. Ако имаш някой познат в БДЖ може да го питаш лалво правят с нафтата.Ако искаш мог ада ти дам и от тяхната боя ,която е за оцветяване. Сипвам я на всяко зареждане,защото е с добавка в нея и нямам нинанъв проблем,а неговия мерцедес е каран с червена нафта поне 150 000 км.
МОге да ти са минали много тонове гориво,но има ли смисъл да спорим за неща които незнаем кой как и откъде ги взима.
колега,свържи ме с баджанак ти ако си от моя район,че много скъпа стана тая нафта,да редим далаверата