проблем с централното на голф 4
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с централното на голф 4
Здравейте колеги имам следния проблем с централното.Значи заключвам вратите с дистанциолното или с ключа но багажника неше да се заключи. някой ако знае нешо по въпроса да ми пише....благодаря ви предварително
- airjohn
- Автомобил: 2020 Skoda Karoq
- Двигател:
Re: проблем с централното на голф 4
Колега заключи багажника с ключа чрез неговата ключалка.
Аз знам по тоя въпрос, аз ша пиша
Колега дай повече данни за повредата - тая ключалка на багажника работи ли с ключ, като заключваш с дистанционното, издава ли звуци...
Аз като взех моя, се оказа че не се заключва багажника изобщо. Ключалката беше клеясала, и не се въртеше, даже ключа не можеше да се набута вътре. Разглобих отвътре капака, почистих, смазах и проработи. Само че при мен всичко беше изправно, просто беше запекла самата ключалка.
Виж дали с ключа ще можеш да я заключиш, ако ли не я отвори да видиш причината.

Колега дай повече данни за повредата - тая ключалка на багажника работи ли с ключ, като заключваш с дистанционното, издава ли звуци...
Аз като взех моя, се оказа че не се заключва багажника изобщо. Ключалката беше клеясала, и не се въртеше, даже ключа не можеше да се набута вътре. Разглобих отвътре капака, почистих, смазах и проработи. Само че при мен всичко беше изправно, просто беше запекла самата ключалка.
Виж дали с ключа ще можеш да я заключиш, ако ли не я отвори да видиш причината.
-
- Автомобил:
- Двигател:
пробвах с ключа багажника се заключва само с централното неще
Колега аз имах същия проблем. При мен проблема беше в кабел. Отвори багажника и от дясно има нещо като маркуч(той предпазва кабелите от намокряне) отвори го и си провери кабелите там дали не са прекаснати. Надявам се да съм помогнал . При мен това беше проблема . Успех 

- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
И моята идеа е като на колегата S1LkY, просто това е доста болно място и кабелите се прекъсват с годините.
А когато закл.на ръка багажника,след това от дистанционното отключва ли се?
-
- Автомобил:
- Двигател:
да ли може да е от бушон. днес свалих кората и пробвахме с нова машинка и пак не стана мисля е няма ток
-
- Автомобил:
- Двигател:
намерих проблема кабела е бил прекаснат от багажника. благодяря на всички които си направиха труда да ми пишат
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”