На ниски обороти на ускорение няма никой...може да си въобразявам ама все пак споделете при вас как е
Колко мощност ви дърпа Климатика?
- GTIteam
- Автомобил:
- Двигател:
Колко мощност ви дърпа Климатика?
Нещо напоследък ми се струва че климата ми дърпа прекалено много от пауър-а а колата ми е АБФ 150 коня. Без него си върви страхотно но пусна ли го се осеща много осезаемо загуба на мощност...примерно на магистралата вдигнах максимално 180 с клима...и все си мисля че бива бива да дърпа ама чак пък толкова
На ниски обороти на ускорение няма никой...може да си въобразявам ама все пак споделете при вас как е
- negodnika
- Автомобил: Golf MK II GTI+GL
- Двигател: PB+EZ
- Контакти:
Е на това най се дразна на магистралата някой с 150 коня да ми кара със 100км/ч според вас след като колата е направена да развива такава скорост дали не е обезопасена
,какво лошо има човека да си кара с 200 по-магистралата
Във града и аз съм против бързото каране,но на магистрала особено към Пловдив невиждам защо не:!:
П.С:ABF прави 230-240км/ч по километраж това само за справка
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
И на мен ми дърпа много пауър климата...пък съм и на газ
.
На дълго си е добре ,но в града-лошо.
Според мен проблема не е че макс.скорост пада малко,а че времето за достигането и се увеличава много
!
А иначе вярно че АБФ си върви без проблем с 220 примерно,ама разумния риск е колата да е до 5 год.,перфектни некупувани от България гуми и с нищо по окачването купувано тук...другото си е чисто руска рулетка...
На дълго си е добре ,но в града-лошо.
Според мен проблема не е че макс.скорост пада малко,а че времето за достигането и се увеличава много
А иначе вярно че АБФ си върви без проблем с 220 примерно,ама разумния риск е колата да е до 5 год.,перфектни некупувани от България гуми и с нищо по окачването купувано тук...другото си е чисто руска рулетка...
negodnika написа:Е на това най се дразна на магистралата някой с 150 коня да ми кара със 100км/ч според вас след като колата е направена да развива такава скорост дали не е обезопасена,какво лошо има човека да си кара с 200 по-магистралата
Във града и аз съм против бързото каране,но на магистрала особено към Пловдив невиждам защо не:!:
Ами лошото, е че заради такива малоумници, които карат с 200км/ч стават най-много катастрофи.
Хората са измислили едно нещо наречено Правилник и там пише къде с каква скорост е най-безопасно да се шофира.
Последна промяна от DOHC на Пет 28 юли 2006 15:08, променено общо 1 път.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Аз също не обичам високите скорости и попринцип не карам бързо когато пътувам защото предпочитам удоволствието от пътуването от колкото постоянното напрежение но се съгласете с мен че ако не всеки то поне 99% всеки от нас си е пробвал колата на макс поне веднъж.Затова дадох тези данни на колегата за справка но и много се дразня от прекаленото бавно каране,най често всички задръствания стават по причина на възрастен човек (дядка) с жигилка най отпред хванал курмилото на два без десет и закрепил зашеметяващата скорост от 25-30км/ч 
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
negodnika написа:Е на това най се дразна на магистралата някой с 150 коня да ми кара със 100км/ч според вас след като колата е направена да развива такава скорост дали не е обезопасена,какво лошо има човека да си кара с 200 по-магистралата
Е убува де,ма ако спука гума?! И няма 4х4 ?
Дреме ми за него,ма ше помете и останалите...
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
negodnika написа:На магистралата единствено ти можеш да пострадаш такаче сам си преценяваш дали да поемеш този риск,ако колата е в добро техническо състояние и имаш нужния опит,невиждам риск,то нали знаеш,че можеш по стълбите да се спънеш и да се гътнешПо аутобаните в Германия дали карат със 100км/ч
Не само в Германия,но и в Австрия и Унгария-има КАМЕРИ ,а не патрулки с ченегтата,всеки превиш 120-140 айде,да речем,бива заснет и ...туп-фисчето на масата.
После се оплаквай,че клима-та ти дърпала тов аи онов ана 180
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”