На ниски обороти на ускорение няма никой...може да си въобразявам ама все пак споделете при вас как е

negodnika написа:Е на това най се дразна на магистралата някой с 150 коня да ми кара със 100км/ч според вас след като колата е направена да развива такава скорост дали не е обезопасена,какво лошо има човека да си кара с 200 по-магистралата
Във града и аз съм против бързото каране,но на магистрала особено към Пловдив невиждам защо не:!:
П.С:ABF прави 230-240км/ч по километраж това само за справка
negodnika написа:Е на това най се дразна на магистралата някой с 150 коня да ми кара със 100км/ч според вас след като колата е направена да развива такава скорост дали не е обезопасена,какво лошо има човека да си кара с 200 по-магистралата
Във града и аз съм против бързото каране,но на магистрала особено към Пловдив невиждам защо не:!:
П.С:ABF прави 230-240км/ч по километраж това само за справка
negodnika написа:На магистралата единствено ти можеш да пострадаш такаче сам си преценяваш дали да поемеш този риск,ако колата е в добро техническо състояние и имаш нужния опит,невиждам риск,то нали знаеш,че можеш по стълбите да се спънеш и да се гътнешПо аутобаните в Германия дали карат със 100км/ч
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: TheEx0rcist и 50 госта