pafoo написа:ако има вариант да направим тест с кола с чип и без да видим каква е разликата,че да видим дали си заслужава от 300лв нагоре за чип
Мога само да кажа , че при мен разликата е огромна . Но е много важно и мотора в какво състояние е!
pafoo написа:ако има вариант да направим тест с кола с чип и без да видим каква е разликата,че да видим дали си заслужава от 300лв нагоре за чип
KirilGeorgiev написа:pafoo написа:ако има вариант да направим тест с кола с чип и без да видим каква е разликата,че да видим дали си заслужава от 300лв нагоре за чип
На мен като ми слагаха чипа се разбрахме да пробвам колата и ако ми харесва плащам ако не ми хареса връщат ми старите настройки и си заминавам Обади се и питай предполагам няма да те върнат
pafoo написа:KirilGeorgiev написа:pafoo написа:ако има вариант да направим тест с кола с чип и без да видим каква е разликата,че да видим дали си заслужава от 300лв нагоре за чип
На мен като ми слагаха чипа се разбрахме да пробвам колата и ако ми харесва плащам ако не ми хареса връщат ми старите настройки и си заминавам Обади се и питай предполагам няма да те върнат
къде това мога да пробвам първо
то няма как да нете изкефи въпроса е колко
KirilGeorgiev написа: А това че ви обясняват как ще ви вдигнат кс с 30 процента с един чип и вие вярвате си е ваш проблем
Тони1 написа:И моя съединител ,бързо се спомина месец два след чипа
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 29 госта