Та въпроса ми е как да им ги върна? Пратиха ми ги с DHL и не можах да разбера дали пак
с тях трябва да се върнат. И как става плащането на транспорта?
Някой скоро да е правил тая гимнастика?
Matematiks написа:Обикновенно куриера на ретърн се поема от куповача,но все пак питай
Barboukov написа:Matematiks написа:Обикновенно куриера на ретърн се поема от куповача,но все пак питай
Точно така се процедира в целия свят. Неписано правило, но се спазва.
We recommend that you return KENZO products by recorded delivery service or by any other method providing proof of posting. (We recommend using the same carrier as the one that delivered your KENZO order.)
Return postage will be refunded at the same rate as the delivery price indicated on your original invoice. However, any return will be your entire responsibility.
We will refund the original price of your KENZO purchase according to your payment method within 10 days maximum from the date you exercised your right of withdrawal. The refund will be credited to your bank card account.
eos написа:
Утре ще звъня и в DHL да ги питам как се процедира в такива случаи. Едно елементарно пресмятане в сайта им показа, че за пратка от 1.5кг до Франция ще ми струва 258,00лвА аз платих 18Евро от там до БГ
Vizor написа:Matematiks първо пробва единия вариант, а после другия ли?!
копувача и куповача
Пробвай с две о-та следващия път.. Ице, сори!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта