Дано никога повече не ти се случват подобни произшествия.
Ludia написа:щом искате да си карате с разрешената скорост, карайте си в дясно и почти е сигурно че няма да имате проблеми със присвяткането.Пък и немога да разбера какво толко ви дразни в това водча зад вас да ви покаже че иска да ви изпревари?!И аз често присветкам когато някой кара в няй-лявата лента, вместо да мине в дясно и да ме пусне.Та ако ще и със 190 да карам, вие ли ще ми определяте скоростта на движение?Карайте си със 50 в града и с 90 извън него, и когато някой иска да ви изпревари и ви подкани, не го приемайте все едно ви удря шамар.
айде със здраве
batmilko написа:кво означава, като ти е малка колата, карай у десно.....
raziel написа:Просто много хора не са свикнали зда си правят сметката кога е подходящо се изпреварва особено когато колата ти е малка и няма мощност. Аз карам и астра 1.6 75коня и да ти кажа не бих тръгнал да изпреварвам тирове особено ако се движат по надолнище или ги виждам че ускорявам, не за друго а защото знам колко време ще ми отнеме.
А това от 100 на 150 не е точно така.. Ти с малък двигател нали разбираш чер ще ти требват 2 мин да стинеш до 150:)
А постави се на този зад теб, ако той не беше те видял или това че му пречиш.
raziel написа:Да и аз изчаквам и намалям но честъо разни ми стоят в лявата а се движат със 130 и хем не могат дръпнат на пред хем няма къде се приберат в дясно и стават нервни и почват правят грешки и така стават тежките ПТП.
raziel написа:Да не гоорим че една малка кола изпреварва за да си смени позицията със 20м пред друга кола и че не и пречи от 100 да слезе на 90 а на мен ми емалко трудничко от 180 да слиза на 90
И такива неща:)
Tyan написа:Имам решение на проблема с наглите тираджии който изпреварват било то срещу или заедно с теб ...... последния път ускорих до 180 срещу него и той се мръдна светкайки и бипкайки ми...... имам филмче защото снимах![]()
raziel написа:... но честъо разни ми стоят в лявата а се движат със 130 и хем не могат дръпнат на пред хем няма къде се приберат в дясно и стават нервни и почват правят грешки и така стават тежките ПТП. Да не гоорим че една малка кола изпреварва за да си смени позицията със 20м пред друга кола и че не и пречи от 100 да слезе на 90 а на мен ми емалко трудничко от 180 да слиза на 90 ...
Tomcat написа:никога не отстъпвам място на някой дето ми се е засилил с 200 в лявата лента. боли ме нека се дразни. аз си изпреварвам тира и като го изпреваря да ме задминава, до тогава ще чака.
преди около седмица едно приятелче ме караше до пловдив с новичка зафира 1.9 нафта. е той се съобразяваше с ниско летящите С класи и им отстъпваше път, в резултат на това щяхме да се пребием нееднократно.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 80 госта