Карал съм преди Пасат '91г. много готин си беше и се фуках с него!
Сега карам една Фиеста, която е много добра (двигател - ИДЕАЛЕН, ходова част - ОТЛИЧНА, купе - НЕ ТОЛКОВА). Сега дядо ми си купи едно Поло 1995-6 1.4 60к.с. Прави ми някакви оферти да ги сменяме, но сега ще ви кажа къде са мойте лични проблеми в това...
Фиестата я карам вече 3 години тя е 1997г, няма нищо...само ел. стъкла, 1,3 пълна инжекция е и върви доста добре. Аз си знам как съм я пазил и как съм я карал и честно казано, доста и се радвам все още, но взе да ми омръзва сякаш, пък и един приятел каза, че ПОЛО-то било Поло?!
Да ама на дядо Поло-то е АРЛЕКИН... :Д това е проблем номер 1! Имайки предвид, че е по - старо от Фордчето и няма никакви смислени екстри... :Д, но май някой тип дето "ръчка" го е карал преди, защото има едни тунинг километражи и скоростен лост... даже е махнал едното гърне да бръмчи. Поло е на 173 000км, множко на фона на 129 000км на Фордчето, при положение, че аз съм минал 45 000 от тях! Та въпроса ми е... заслужава ли си да дам Фордчето за цветното Поло? На Фолксвагенчето трябва да му слагам джанти, ел.стъкла... да го постегна малко, че е леко мърляво, но може да се прежаля, ако си заслужава! Но искам да ви помоля да сте обективни, нищо, че сте/сме фенове на ПОЛО! ПОЗДРАВИ - Иван (РУСЕ)

, но честно казано не разбрах какво точно общо има това с темата и въпросите ми? Или проблема ми е в изразяването може би?